Dakwerkzaamheden

Het herstellen en maken van daken is onderdeel van ons vak! We verzorgen onder andere het zinkwerk, bitumen dakbedekking en shingles. Kiest u voor onze dakdekkers, dan kiest u voor kwaliteit. Al jaren werken we in Amsterdam aan prachtige oude en nieuwe panden: bij ons is uw onderhoud in goede handen. Ook buiten Amsterdam zijn wij u graag van dienst. Woont u in Diemen, Weesp, Amstelveen, Zaandam, of een andere randgemeente van Amsterdam, dan kunnen wij u altijd van een goed aanbod voorzien. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan reageren wij binnen 48 uur op uw aanvraag.

Zinkwerk

Eén van de diensten die wij aanbieden is zinkwerk. Zinkwerk kan worden toegepast in de dakbedekking en het regelen van hemelwaterafvoer. We zien zinken dakbedekking vaak terug bij monumentale panden in Amsterdam. Met onze jarenlange ervaring bij het onderhoud van monumentale panden hebben we een groot netwerk aan specialisten opgebouwd. Onze dakdekkers leveren daarom altijd kwaliteitswerk. Onderhoud aan het zinkwerk vindt vaak plaats in combinatie met loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan onderhoud aan dakgoten en dakranden van zink.

Bitumen

Ook werken we met bitumen dakbedekking. Bitumen is een weerbestendig materiaal, bestaand uit verschillende koolwaterstoffen die in ruwe aardolie voorkomen. Het wordt vaak voor platte daken gebruikt. Lees hier meer over bitumen en de toepassingen.

Shingels

Shingles zijn lichte daktegels gemaakt van bitumen. De shingles liggen net als keramieken dakpannen overlappend in rijen op het dak. Er zijn verschillende kleuren en vormen shingles op de markt. Natuurlijk kunnen wij u altijd adviseren welke shingles het best in de omgeving passen.

10 8,8 219