Loodgieter

Radiator laten vervangen

Zijn jouw radiatoren aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat ze defect, beschadigd of (inmiddels) niet meer esthetisch verantwoord zijn? Of heb je behoefte aan een andere warmteregeling? Wijnands staat je graag ten dienste. We zijn weliswaar een toonaangevend schildersbedrijf in Amsterdam, maar ons specialisme reikt verder dan dat. Wij zijn gespecialiseerd in totaalonderhoud van Amsterdamse panden. Loodgieterswerk, zoals radiatoren vervangen, hoort daar bij. We hebben daarom een team vol fanatieke vaklui voor je klaar staan. Een team waarvan je – naast de allerbeste kwaliteit - uitstekende service en heldere communicatie kunt verwachten.

Radiatoren laten vervangen

De verwarmingselementen van het centrale verwarmingssysteem zijn natuurlijk van groot belang voor het functioneren ervan. Essentieel voor jouw wooncomfort. En dus is een van de loodgieterswerkzaamheden die we aanbieden het vakkundig vervangen van radiatoren.

Een radiator laten vervangen is niet ingewikkeld. Maar dat wordt het wel als het niet goed wordt uitgevoerd. We helpen je daarom graag met het vervangen, verplaatsen en/of aansluiten van jouw radiatoren. Of met het verwijderen van oude radiatoren. Grondig en zorgvuldig gaan we te werk, inventariseren de hele woning voor wat betreft het leidingsnetwerk en leveren een feilloze verwarmingsinstallatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

CV-installatie

Een goed werkende CV-installatie is niet meer weg te denken uit het hedendaagse wooncomfort. Maar toch denk je niet vaak aan het onderhouden ervan. Hier dragen wij zorg voor. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Voor het installeren, vernieuwen en onderhouden van CV-systemen ben je bij ons aan het juiste adres. Welk type CV bij jouw woonsituatie past? Daar adviseren we je graag over.

Hoe wij werken

Wij nemen de tijd voor onze projecten. En ook om de klus met je door te nemen. Want heldere communicatie vinden heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. Uitvoerig bespreken we onze plannen en nemen ons vakkundig advies hierin mee. Bijvoorbeeld over welk vermogen aansluit bij jouw woonsituatie. Of welke type CV of welke radiatoren bij jouw woning passen. En vooral ook welke niet. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring in de installatie van ketels, het aanleggen en vernieuwen van centrale verwarmingssystemen en het vervangen van radiatoren.

De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. En wij ook, vanuit kantoor. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Wel zo prettig. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770