Gevelreiniging door hogedruk

Voor het verwijderen van mos en vuil, rookaanslag of graffiti op gevels zijn verschillende technieken. De mildste manier van gevelreiniging is met de hogedrukspuit. Warm water wordt onder hoge druk op de gevel gespoten. Zonder chemisch middel te gebruiken wordt het vuil van de stenen gespoten. Deze manier is zeer geschikt voor monumentale panden, die bestaan uit poreuzere, kwetsbare stenen.

Waarom gevelreiniging?

Uw gevel kan door verschillende factoren vervuild zijn geraakt. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zoutuitslag. Algen en mossen houden vocht vast en kruipen zo steeds verder het metselwerk in. Hierdoor kan er bij kou vorstschade ontstaan. Om schade aan uw gevel te voorkomen is het verstandig dit in de gaten te houden. Na reiniging heeft uw gevel een geheel nieuwe look!

Onze service

Onze vakmensen hebben al jaren ervaring in het reinigen van authentieke Amsterdamse gevels. Wij zullen u altijd adviseren over de juiste manier van de behandeling van het steen. Ook vragen wij voor u, indien nodig, vergunningen aan.

Om het resultaat van uw mooi gereinigde gevel te behouden, kunt u ervoor kiezen om uw gevel na het reinigen te laten impregneren met een waterafstotend middel. Uw gevel blijft dan langer mooi en zal makkelijker te reinigen zijn!

Bij behandeling van de gevel het goed om ook het voegwerk eens te inspecteren. Strak nieuw voegwerk zal een betere bescherming bieden voor uw gevel. Poreus, oud voegwerk laat eerder vocht door. Lees meer over voegwerk.

10 8,8 219