Klantbeoordelingen van Klantenvertellen.nl

8,8
219 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Bereikbaarheid (telefoon, e-mail) 8,4
  • Snelheid offerteaanvraag-traject 8,7
  • Duidelijkheid offerte 8,9
  • Afspraken nakomen 9,2
  • Vakmanschap 9,2
  • Orde en netheid 9,2
  • Zorgvuldige omgang met uw eigendommen 9,3
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 9,2
1 t/m 10 van 219 beoordelingen

Rob uit: Amsterdam

25-03-2019
9,4

Algehele mening:
Als VvE zijn wij zeer tevreden over het verloop van de klus. De communicatie was altijd helder en prettig. Hetzelfde geldt voor de communicatie met de schilders. Ze waren stuk voor stuk vriendelijk, toegankelijk en rustig. Tegelijkertijd hebben ze volgens mij efficiënt gewerkt en bovendien alles strak in de lak gezet.
De steigers leveren en plaatsen ging ook lekker vlot. Het was erg fijn dat het geen probleem was om het materiaal voor de achterzijde van ons via de gracht aan te leveren.
Voor wat betreft de offertefase: de intake verliep efficiënt; uitleg over de offerte en communicatie m.b.t. aanpassingen was helder. Het resultaat was een scherpe offerte.
Ten slotte is het administratieve en financiële proces overzichtelijk en duidelijk dankzij het digitaal verstrekken en accepteren of betalen van de offerte en de factuur.

Aanbeveling: ja

Suzanne uit: Amsterdam

24-03-2019
9,5

Algehele mening:
Super goed werk geleverd. Door het slechte weer moest een deel van het werk later worden gedaan. Ik was bang dat dit lang zou duren maar de week erop toen het weer beter was kwamen ze het afmaken. Super fijn! Er is keurig gewerkt, extra reparaties en werk werden eerst overlegd of het goed was als ze dat deden, dat vond ik ook onwijs fijn. Ze werken keurig netjes, ruimen alles op en laten geen rommel achter. Hele fijne schilders!

Aanbeveling: ja

Nicole uit: Amsterdam

18-03-2019
8,8

Algehele mening:
Professioneel bedrijf. Zeer tevreden over het schilderwerk en het stucwerk. Prettig contact gehad met Robbe. Extra wensen worden tijdens het project meteen opgepakt. De klant wordt serieus genomen. Schilders waren professioneel en vriendelijk. Totaal geen geluidsoverlast gehad. Een klein puntje bij de afronding: hier en daar nog een puntje op de i waar ik zelf ook wat alerter op had moeten zijn. Na melding werd het meteen opgepakt. Ik ben dik tevreden over het eindresultaat en raad dit bedrijf zeker aan!

Aanbeveling: ja

Maarten uit: Amsterdam

07-03-2019
9,4
Aanbeveling: ja

Robert uit: Amsterdam

07-03-2019
10,0

Algehele mening:
In een van onze slaapkamers hebben wij flinke vochtproblemen gehad waardoor de muren waren beschadigd. De schilders van Wijnans hebben dit zeer kundig en professioneel gerepareerd en de muren zijn prachtig geschilderd.

Aanbeveling: ja

Vincent uit: Amsterdam

21-02-2019
9,6
Aanbeveling: ja

Bianca uit: Amsterdam

06-02-2019
9,8

Algehele mening:
Schilder werkte hard en zeer netjes. Hij is Pools en was uitermate beleefd naar al onze medewerkers, wij hebben ook een Pools team, werken vanuit Amsterdam door heel Europa. Zou zeer zeker dit bedrijf en deze schilder nogmaals benaderen voor een opdracht. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Stefano uit: Amsterdam

07-01-2019
9,7
Aanbeveling: ja

Ulco uit: Amsterdam

21-12-2018
6,9

Algehele mening:
planning bij de uitvoering liep niet soepel en vergde improvisatie i.v.m. toegang tot appartementen. Vooraankondiging was vrijwel niet te geven.

Aanbeveling: ja

Julia uit: Amsterdam

20-12-2018
7,9

Algehele mening:
Prima werk, vakkundig, vriendelijk personeel, alleen de planning kan beter.

Aanbeveling: ja
10 8,8 219