Klantbeoordelingen van Klantenvertellen.nl

8,8
149 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Bereikbaarheid (telefoon, e-mail) 8,7
  • Snelheid offerteaanvraag-traject 8,7
  • Duidelijkheid offerte 8,7
  • Afspraken nakomen 8,8
  • Vakmanschap 9,0
  • Orde en netheid 8,8
  • Zorgvuldige omgang met uw eigendommen 8,9
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 8,6
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Stella uit: Ansterdam

21-10-2017
8,4

Ervaring:
Er is vakwerk geleverd, in korte tijd en met oog voor detail. Ook goedeadviezen (over te gebruiken kleuren) vooraf. Het werk is ook uitgevoerd met grote mate van klantvriendelijkheid. Echt aanbevelenswaardig! Ik zou Wijnands voor een volgende klus zo weer gebruiken. Klasse!

Aanbeveling: ja

Boris uit: Amsterdam

09-10-2017
9,0

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
We wilden goede kwaliteit en een professionele uitvoering.

Ervaring:
Onze ervaring met Wijnands Schilderwerken was zeer positief. De communicatie met Tom en Robbe was uitstekend vanaf de aanvraag van de offerte tot en met de afronding van het werk. We werden deskundig geadviseerd en het schilderwerk (plafonds en muren schilderen) is ook uitstekend en professioneel uitgevoerd. De offerte was ook nog eens scherp. Ik kan dit bedrijf echt van harte aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Linda uit: Amsterdam

02-10-2017
7,9
Aanbeveling: ja

Gurjit uit: Gerard Doustraat

25-09-2017
10,0

Ervaring:
Quick and effecient with a focus on detail. I highly recommend

Aanbeveling: ja

Els uit: Amsterdam

16-09-2017
9,0

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Kwaliteit

Ervaring:
Het schilderwerk is uitstekend uitgevoerd met oog voor detail op onze lastige muren. De schilders hebben snel en netjes gewerkt. Heel tevreden! Het maken van een aanvullende offerte en kleurbespreking ging met wat horten en stoten maar is uiteindelijk wel goed gekomen. Ik zou Wijnands zeker weer benaderen voor schilderwerk.

Aanbeveling: ja

Merel uit: Amsterdam

12-09-2017
8,8

Ervaring:
Ik vond het fijn werken met Tom en de schilders. Dank voor de goede zorgen, we zijn erg tevreden met het resultaat.

Aanbeveling: ja

Coen uit: Amsterdam

08-09-2017
10,0

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Vorige keer ook zeer goed gedaan

Ervaring:
Alles geheel naar wens

Aanbeveling: ja

Marjolijn uit: Amsterdam

01-08-2017
8,3

Ervaring:
Goed contact en keurig werk afgeleverd

Aanbeveling: ja

Marion uit: Amsterdam

01-08-2017
10,0

Ervaring:
Excellent experience, neat, fast work, Tom gave us really good advice and was always accessible. Will recommend and definitely ask for your services in the future when needed!

Aanbeveling: ja

ad uit: amsterdam

23-07-2017
6,4

Ervaring:
kwaliteit schilderwerk is goed,Timmerwerk laat te wensen over.Mijn aluminium keukenladder is verdwenen.Voor mijn huissleutels geldt hetzelfde.Vooral het laatste baart zorgen.Ik zou graag op korte termijn mijn ladder en mijn sleutels terug hebben(of een nieuw deurslot).

Aanbeveling: ja
10 8,8 149