Klantbeoordelingen van Klantenvertellen.nl

8,8
177 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,5
  • Bereikbaarheid (telefoon, e-mail) 7,3
  • Snelheid offerteaanvraag-traject 9,3
  • Duidelijkheid offerte 8,4
  • Afspraken nakomen 9,3
  • Vakmanschap 9,3
  • Orde en netheid 9,5
  • Zorgvuldige omgang met uw eigendommen 9,3
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 9,5
1 t/m 10 van 177 beoordelingen

Theo uit: Amsterdam

18-05-2018
8,7
Aanbeveling: ja

Mieke uit: Amsterdam

17-05-2018
8,8
Aanbeveling: ja

Minout uit: Amsterdam

17-05-2018
8,5
Aanbeveling: ja

Vladimir-Alexandre uit: Amsterdam

09-05-2018
9,1
Aanbeveling: ja

Danielle uit: Amsterdam

05-04-2018
8,6

Ervaring:
Heel erg tevreden. Zowel over de organisatie als de schilders zelf.

Aanbeveling: ja

Sem uit: Amsterdam

04-04-2018
9,4

Ervaring:
Zeer professionele partij. Goede kwaliteit van het schilderwerk. Zeer professionele houding van de uitvoerende schilders. Prima communicatie met de leidinggevende

Aanbeveling: ja

Henk uit: Amsterdam

04-04-2018
7,9

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Ik heb niet voor Sikkens maar voor Wijnands gekozen

Ervaring:
Snel, prettig in de omgang, meedenken en-doen, oplossingen vinden en problemen oplossend.
Al met al een fijne partij.

Aanbeveling: ja

Robert uit:

20-03-2018
10,0

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Vanwege de kwaliteit

Ervaring:
Uitstekend werk verricht! Zeer professioneel en secuur. Zeer tevreden over het eind resultaat van team goud.

Aanbeveling: ja

Marisca uit: Amsterdam

11-03-2018
9,9

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Kwaliteit

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over Wijnands Schilderwerken. Alles heel netjes afgewerkt. We hebben niets kunnen ontdekken waar we niet blij mee zijn. Ook alle afspraken zijn prima nagekomen. Wij zouden dit bedrijf iedereen aanbevelen. Top!

Aanbeveling: ja

Ingeborg uit: Amsterdam

02-03-2018
8,9

Gekozen voor Sikkens Quality Painter omdat:
Goede ervaring met duurzaamheid Sikkens buitenverf

Ervaring:
Wij hebben zowel ons binnen- als buitenschilderwerk laten doen door Wijnands Schilderwerken. Het eindresultaat is prachtig geworden. Beide keren hebben we dezelfde schilders gehad (op ons verzoek). Dit waren fijne, rustige mensen die heel zorgvuldig en serieus omgingen met ons huis en hun werk. Geen "overname" door schreeuwende radio's en troep. Na elke werkdag werd alles opgeruimd zodat leefbaar bleef in huis. Er was ook prima afspraken mee te maken als iets een keer niet uitkwam. Zelfs buren vroegen naar wie dit waren en hoe ze te boeken.

Als we in het proces een verbeterpunt hebben dan is het het inplannen van de klussen. Ten aanzien van de buitenboel hebben we ook niet veel geluk gehad met het weer maar het leek wel alsof op een gegeven moment al het andere werk voorging, ook toen het beter weer werd. Uiteindelijk is het prima opgelost en heeft het ons niet weerhouden nogmaals met Robbe Wijnands in zee te gaan.

Aanbeveling: ja
10 8,8 177