Latex Spuitwerk

Bij schilderen denkt u waarschijnlijk al snel aan kwasten of verfrollers. Maar schilderwerk kan ook goed gedaan worden middels spuitwerk. Bijvoorbeeld met een latex spuitwerk variant. Er wordt een ander resultaat bereikt, omdat er een meer gladde ondergrond gecreëerd wordt dan met traditioneel schilderwerk. Het betreffende oppervlak kan in elke gewenste Ral-kleur opgespoten worden met latex spuitwerk. In veel gevallen is latex spuiten zelfs goedkoper en sneller dan het traditionele schilderwerk.

latex spuitwerk, spuitverf latex, latex spuiten

Scenario’s voor latex spuitwerk

Uiteraard moet de ruimte wel geschikt zijn voor spuitwerk. Een kantoorgebouw is bijvoorbeeld de perfecte plek om te laten spuiten met latex. Maar ook als u verhuist, kan latex spuitwerk de ideale oplossing zijn. De ruimte is dan vaak nog leeg. Het enige wat wij dan hoeven te doen is deze afplakken en vervolgens zijn we in een handomdraai klaar met het latex spuitwerk. Overigens beperkt het latex spuitwerk zich niet alleen binnen de woning of het kantoor. Buitenshuis kunnen wij ook goed overweg met onze apparatuur. Hoe dan ook zal het resultaat verfrissend en glad zijn en is het voor elkaar in een handomdraai.

Uit handen geven

Wij kunnen ons voorstellen dat u het spuiten van oppervlakten graag uit handen geeft. Het vereist namelijk enige ervaring en kundigheid om een perfect resultaat te krijgen. Dit is echt een andere techniek dan regulier schilderen. Wijnands Schilderwerken is daarom naast het traditionele schilderwerk tevens gespecialiseerd in verschillende soorten spuitwerk, waaronder latex spuitwerk ook valt. We praten u graag bij over de verschillen, zodat u een goede keus maakt voor het gewenste resultaat. U kunt ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Materiaal

We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten. Met de verfspuiten van Graco en de topkwaliteit verfproducten van Sikkens garanderen wij een optimaal resultaat voor alle latex spuitwerk scenario’s. Van plafonds tot stenen muren. En van deuren tot schotten en panelen. Niks is ons te gek. Zolang u maar tevreden bent.

10 8,8 219