Samenwerking met de Betere Schilder is van start gegaan

Met de samenwerking met de Betere Schilder sluit Wijnands Schilderwerken zich aan bij ruim 400 vakschilders die erkend worden door deze kwaliteitsorganisatie. Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U heeft namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf. Daarnaast krijgt u gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

Samenwerking met de Betere Schilder

Kwaliteit staat bij Wijnands Schilderwerken voorop. En door de samenwerking met de Betere Schilder bent u zeker van deze kwaliteit. Het gaat hier namelijk om vakwerk, uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie. Mede door die lange garantie zijn we enthousiast om met deze kwaliteitsorganisatie te werken. Voor ons betekent garantie de belofte dat er kwaliteit geleverd zal worden waar iedereen van op aankan. De Betere Schilder geeft kwaliteit net zo’n prioriteit als wij dat willen. Wij hopen daarom dat onze klanten door de samenwerking met de Betere Schilder een overtuigende indruk van onze kwaliteit krijgen.

Zekerheden van de Betere Schilder

Waaruit blijkt dat u diverse zekerheden heeft ten opzichte van een niet-erkend schildersbedrijf?
– U neemt enkel vakkundige en getoetste schilders aan.
– Wijnands Schilderwerken is een intensieve kwaliteitstoetsing en controle doorlopen.
– U krijgt jarenlange garantie inclusief een officieel certificaat.
– Er geldt een laag btw-tarief op het schilderwerk en materiaal.
– U heeft de mogelijkheid voor een meerjarenplan voor uw woning: het HuisSchilderPlan.
– De Betere Schilder houdt openbare klantbeoordelingen en geeft u als klant dus geen verrassingen.

Haal de Betere Schilder in huis

Met het imago van de Betere Schilder, dat staat voor kwaliteit, zijn wij ervan overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Immers, met vakkundig onderhoud uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uit zal zien. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn u graag van dienst.

10 8,8 219