Oorzaken van scheuren

Verzakkende funderingen zijn in Amsterdam, de stad gebouwd op palen, een grote boosdoener voor scheuren het metselwerk. In drukke straten zien we dat de trillingen veroorzaakt door het verkeer meespelen. Daarnaast zijn intensieve bouwprojecten ook niet bevorderlijk voor oude gevels. Roestend ijzer in de muur, bij onvoldoende onderhoud, is daarnaast een veel voorkomende oorzaak van scheuren in metselwerk. Rijksmonumenten en andere (monumentale) panden verdienen het beste onderhoud en scheuren moeten natuurlijk zo snel mogelijk aangepakt worden!

Hoe scheuren in metselwerk repareren?

Natuurlijk verdient uw pand de meest hoogwaardige oplossing. Om de scheuren in buitenmuren te repareren gebruiken wij dan ook de kwaliteitsproducten van Thor Helical. Deze producten bieden hoogwaardige oplossingen voor constructieproblemen. Volgens de HAS-methode (Helical Application System) zorgen we ervoor dat uw gevel of muur er weer als vanouds uitziet. Allereerst wordt de scheur ingeboet. Vervolgens wordt deze hersteld met Thor Helical restauratiemortel. Natuurlijk kijken we ook waar uw muur eventueel versterkt moet worden. Na het herstel zal de druk in de muur beter verdeeld zijn. Vervolgens voegen we de muur in de stijl die u graag ziet. Lees verder over ons voegwerk.

Scheur in muur herstellen

Wij zijn u graag van dienst. Onze vakmannen werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen wij voor scheurherstel én versteviging van de muur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en we nemen binnen 48 uur contact met u op. We zijn ook telefonisch te bereiken.

10 8,8 219