Over ons Schildersbedrijf Amsterdam

Wijnands Schilderwerken wordt geleid door Tom en Robbe, samen staan zij aan het roer van dit schildersbedrijf in Amsterdam. Vraagt u een offerte aan, dan krijgt u altijd één van deze twee heren aan de deur! Samen bespreekt u de wensen en opties en zo komen zij tot een passend aanbod voor uw vraag.

Schilderbedrijf Amsterdam, schildersbedrijf Amsterdam, Wijnands SchilderwerkenWij zijn gespecialiseerd in in totaalonderhoud van binnen- en buitenwerk zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo verzorgen wij naast schilderwerk ook houtrotreparaties, deelvervanging en totaalvervanging. Ook voor andere specialistische ingrepen hebben wij onze vaste samenwerkingspartners. Wij hebben het keurmerk Sikkens Quality painter en het keurmerk van de Betere Schilder. Hiermee garanderen wij vakmanschap en kwaliteit, en kunnen we een jarenlange garantie bieden.

Helder en flexibel, dat is de afspraak

Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor transparantie. Wij maken heldere afspraken en staan altijd klaar voor uw vragen. Wij nemen de tijd om een klus met u door te nemen, zowel voor- als achteraf.

Alle reviews over ons werk zijn openbaar. In de meeste gevallen zijn dit goede, en heel af toe mindere beoordelingen. Wij zijn echter volledig transparant over ons werk en vinden het daarom belangrijk dat u kunt lezen hoe anderen ons werk beoordelen. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina met klantbeoordelingen.

Direct een offerte aanvragen? Dat kan via de onderstaande offerteknop!

10 8,8 160