Shingles

Shingles zijn tegels gemaakt van bitumen. De daktegels worden overlappend in rijen gelegd en vormen zo een goede waterdichte beschermlaag. Deze manier van dakdekking wordt vaak gebruikt bij daken van simpele blokhutten en tuinhuizen

De voordelen van shingles

  • Dakshingles zijn vrij goedkoop. Een goed en goedkoop alternatief voor traditionele keramieken dakpannen!
  • Met shingles kunt u uw dak een persoonlijke uitstraling geven. Er zijn verschillende kleuren (zwart, rood en groen) en verschillende vormen. U kunt kiezen voor rechthoekige shingles, zeshoekige en beverstaart-shingles met afgeronde hoeken. Het is dus aan u om te bepalen wat het beste in de omgeving past of uw voorkeur geniet.
  • Het materiaal is erg licht; de lichte tegels geschikt voor lichtere bouwconstructies. Ook onregelmatige gevormde daken zijn ermee te bedekken.
  • Shingles zijn zeer weerbestendig.

Zelf shingles leggen of uitbesteden?

Het leggen van bitumen shingles is een secuur klusje. U wilt natuurlijk dat het eindresultaat goed waterdicht en weerbestendig is! De tegels moeten netjes aansluiten om uw dak bestand te maken tegen weer en wind. Bedenk alvorens de shingles te kopen dus goed of u de klus goed kunt uitvoeren. Zo voorkomt u lekkages. Kiest u ervoor om het bedekken van uw dak uit te laten besteden? Onze professionele dakdekkers zijn u graag van dienst! Wij kunnen u vrijblijvend een offerte voor u maken.

10 8,8 219