De voorbereiding voor uw wandafwerking

Voordat u uw wand mooi kunt laten afwerken, moeten uw muren of plafond gestuukt worden. Het stucwerk is belangrijk om de oneffenheden in ondergrond weg te werken. Na het stuken is de wand klaar om te worden geschilderd of behangen.

Bijzonderen soorten stucwerk en wandafwerking

Daarnaast hebben stukadoors gespecialiseerd in bijzonderen soorten stuc. Zo is er Tadelakt, een traditioneel type pleisterwerk afkomstig uit Marokko. Tadelakt is ademend en stootvast kalkpleister en geeft ruimtes een warme, marmerachtige uitstraling. Vanwege de waterbestendigheid wordt deze stuclaag in badkamers gebruikt. Lees meer over tadelakt. Om onze betonlook te creëren maken we gebruik van Pandomo. Met deze nieuwe en moderne stukadoorstechnieken zijn we in staat harmonieuze wanden te ontwerpen met schitterende kleuren die mengbaar zijn in de door u gewenste kleurnuances. Met Pandomo stuc geeft u een exclusieve en unieke uitstraling aan uw wand.

De prijzen van stucwerk

Voor het stuken rekenen we een prijs per vierkante meter. Dit is afhankelijk van de soort stuc en de grootte van het te behandelen oppervlak. Het meest standaard stucwerk bieden wij al vanaf 14 euro per vierkante meter. Daarnaast kunnen we in overleg met andere soorten stuc werken, die bijvoorbeeld stootvast, brandveilig, isolerend of extra waterbestendig zijn.

Onze kwaliteit

Onze vakmannen bieden de beste kwaliteit! Voor onze bijzondere soorten stuc zetten we altijd specialisten met jarenlange ervaring in. Op deze manier kunnen we perfecte hechting en egaliteit van het eindresultaat garanderen.

10 8,8 219