Timmerwerkzaamheden Amsterdam

Wijnands Schilderwerken biedt diverse soorten timmerwerk zoals houtrotreparatie, deelvervanging, vernieuwing en modernisering. Wat er ook gerepareerd of vervangen moet worden, groot of klein, wij knappen het voor u op en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Wel zo makkelijk.

Reparatie en deelvervanging

Het repareren van windscheuren, gebarsten onderdorpels of kozijnen doen wij met het zeer duurzame epoxyvulmiddel van Repair Care. Is reparatie met epoxyplamuur niet meer mogelijk, maar zijn de houten onderdelen aan uw huis nog niet aan vervanging toe, dan is deelvervanging een optie. Lees hier meer over onze reparatiemogelijkheden en deelvervanging. Lees verder over reparatie en deelvervanging ….

Vervanging en modernisering

Wij verzorgen van inmeten tot plaatsen van alle soorten houten gevelelementen. Denk aan stolpramen, deuren en kantelkiepramen. Wij staan voor restauraties waarbij alle authentieke elementen behouden blijven, maar wel meer leefgemak opleveren. Denk aan minder vocht, een betere isolatie en betere kwaliteit in het algemeen waardoor het houtwerk weer levenslang mee kan gaan. Lees hier meer over onze moderniseringsopties. Lees meer over vervanging en modernisering ….

10 8,8 219