Winterschilder met garantie

winterschilder met garantie

Buiten schilderen bij lage temperaturen

Nu de donkere maanden weer voor de deur staan, ga je waarschijnlijk naar binnen en zet je de kachel een paar graden hoger. De schilder doet hetzelfde. Buiten schilderen met lage temperaturen is immers niet mogelijk. Of hebben wij hier een misvatting te pakken? Want de winterschilder met garantie bestaat echt!

Het juiste materiaal

Elke vakman weet dat het gebruik van de juiste materialen van groot belang is tijdens het werk. Nu wij van Wijnands Schilderwerken sinds een aantal jaren ervaring hebben met de de Rubbol Express High Gloss lijn van Sikkens, weten wij dat wij zonder problemen buiten kunnen werken in de donkere maanden en ons daarom kunnen aanbieden als winterschilder met garantie.

Met de nieuwste producten van Sikkens is in de winter schilderen een stuk eenvoudiger geworden. Want met de Rubbol Express High Gloss lijn heeft Sikkens een speciale verf gemaakt, waarmee probleemloos gewerkt kan worden tot nul graden. Daarnaast wordt in de winter altijd gewerkt met speciaal steigerdoek. Dit steigerdoek is voor 90% wind- en waterdicht. Dit beschermt uw en ons schilderwerk tegen vrijwel alle weersinvloeden en omstandigheden.

De belangrijkste eigenschappen van het Rubbol Express product van Sikkens is dat het uitstekend te gebruiken is bij lage temperaturen. Hier heeft Sikkens jarenlang onderzoek naar gedaan en het is ze nu gelukt met een prachtig product. Wij weten uit ervaring dat het goed vloeit, een goede weervastheid heeft en een prachtige glansgraad.

winterschilder met garantie

Ook binnen buitengewoon goed

Wil je deze winter echter niet de buiten- maar de binnenzijde van jouw huis laten aanpakken, dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Onze vakmensen hebben ruime ervaring om van de binnenzijde van je woning weer een mooi en fris geheel te maken. Hierbij werken wij niet zelden ook met diverse andere materialen dan standaard latex of 9010. Wij adviseren je daarom ook graag over het gebruik van bijvoorbeeld kalkverf, krijtverf of betonlook. Wil je meer weten over ons schilderwerk, kijk dan op onze pagina.

Kortom

Zoek je vakmensen die in de maanden oktober tot maart jouw woning kunnen aanpakken, dan staan wij gewoon voor je klaar en leveren wij het winterschilderwerk met garantie. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.