Voegwerk in Amsterdam

Om de gebouwen zo goed mogelijk te onderhouden bieden wij met betrekking tot voegwerk verschillende services aan. Naast het behouden van de uitstraling is voegwerk-onderhoud ook erg belangrijk voor de bescherming van uw pand. Het voegwerk beschermt uw metselwerk tegen weerschade. Na verloop van tijd kunnen er scheuren of barsten in komen, die ten koste gaan van de kwaliteit en waarde van uw pand. Het herstellen van voegwerk in Amsterdam is een vak apart en wij helpen u hier graag bij.

Stralen en bestralen van gevels

Bestralen is beste manier om uw gevel op duurzame en milieuvriendelijke wijze te reinigen. Uw gevel wordt dan op hoge druk bestraald met een mengsel van straalmiddel en water. Dit reinigt tot op de millimeter, wat uw muur weer zo goed als nieuw maakt. Het mooie van stralen is dat het een zeer lage milieubelasting heeft. Dit in tegenstelling tot de oplossingen waarbij een zuur of basis wordt gebruikt.

Impregneren en hydrofoberen van gevels

Om het resultaat van een bestraalde gevel te behouden kunt u deze laten impregneren. Dit houdt in dat u uw gevel waterafstotend kunt laten maken, ook bekend als hydrofoberen. Door dit te doen kunt u ernstige weerschade aan de binnen- én buitenkant van uw woning voorkomen. Denk hierbij aan waterschade aan de binnenkant en scheuren/barsten aan de buitenkant.

Voegwerkrestauratie in Amsterdam

Schade aan uw gevel, zoals scheuren en barsten, kunnen wij in de meeste gevallen restaureren. Het herstellen houdt vaak in dat de oude voegen deels worden uitgebeiteld, waarna er staven in de scheuren worden gezet. Het geheel wordt vervolgens opnieuw gevoegd. Soms is de schade echter te hevig, in dat geval kan er een volledige restauratie worden uitgevoerd.

10 8,8 219