Uw winterschilder in Amsterdam

Zoals u weet is het schilderwerk van uw woning of bedrijf onderdeel van het reguliere onderhoud. Hierdoor behoudt u de door uw gewenste uitstraling en kwaliteit van uw pand. Mede door de ontwikkeling van speciale verven die zeer snel drogen en goed tegen lage temperaturen kunnen, gegarandeerd tot 2 graden dezelfde kwaliteit, is het voor ons ook mogelijk om uw schilderwerk buiten in de winter te verzorgen. Wij verzorgen al uw schilderwerk in de periode van 01 december tot 15 maart tegen een aantrekkelijk winterschildertarief, zo profileert Wijnands Schilderwerken zich ook nadrukkelijk als winterschilder!

De kosten en voordelen van een winterschilder

Wij verspreiden ons werk graag over het gehele jaar. Omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de mogelijkheden in de winter zijn wij graag bereid om deze bewustwording te ondersteunen met een korting op alle winterschilder werkzaamheden in en rond Amsterdam. Naast het prijsvoordeel levert schilderwerk u nog een aantal voordelen. Wij sommen ze graag voor u op:

  • Een echte vakman doet u schilderwerk tegen een gereduceerd tarief. U krijgt dus niet alleen korting maar u schilderwerk wordt ook nog eens uitgevoerd door een erkende specialist.
  • De werkzaamheden zijn vaak sneller gereed omdat de wachttijd in de winter meestal lager ligt dan in de drukke andere maanden van het jaar. Wij kunnen de door u gewenste schilderwerkzaamheden meteen of op zeer korte termijn uitvoeren in de winterperiode.
  • Ook in de winter profiteert u natuurlijk van de 6% btw regeling

Uw winterschilder is een echte vakman en erkend specialist

Wijnands Schilderwerken beschikt over echte vakmensen die met de laatst ontwikkelde materialen in staat zijn om alle door uw gewenste schilderwerken in de winterperiode uit te voeren. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit van onder andere Sikkens. Daarnaast zijn wij Sikkens Quality Painter. Wilt u de zekerheid van een echte vakman en daarnaast profiteren van een aantrekkelijke korting, haal dan de winterschilder in huis.

10 8,8 219