Betonlook is stoer en bijzonder stijlvol

Betonlook wanden geven ruimtes een chique en robuuste uitstraling. Stoer en stijlvol tegelijk. De wanden zijn niet egaal gekleurd, maar met een wolkering patroon zoals beton. Het oppervlak voelt zijdezacht aan en is zeer mat. Door meerdere lagen aan te brengen ontstaat er een steeds wilder patroon. Ook de manier van aanbrengen met de spatel bepaalt het uiteindelijke effect. Hoe meer korte slagen er kris kras gezet worden hoe drukker het patroon zal worden. Voor onze wandafwerkingen van betonlook werken wij samen met brsh.nl. Brsh is exclusief sterapplicateur van Pure & Original. Op deze website vind je diverse voorbeeldprojecten en instructies over betonlook .

Pure & Original

Voor deze wandafwerking maakt Wijnands Schilderwerken gebruik van de Marrakech Walls van Pure & Original. De Marrakech verf is een verf voor binnen met een sensuele, subtiel en luxueuze uitstraling. Marrakech Walls is 100% mineraal en daardoor zeer milieuvriendelijk. Deze betonlook is vergelijkbaar met tadelakt, alleen is deze manier van verwerken veel minder arbeidsintensief. De betonlook is vaak erg mooi op een schouw, of achter het aanrecht als spatrand. Door gebruik te maken van de kalkzeep worden de kleurnuances nog beter en voller zichtbaar.

Vele kleuren betonlook mogelijk

‘Echt’ beton is meestal grijs van kleur, maar met deze betonlook op de muur is veel meer mogelijk. De Marrakech verf is leverbaar in alle Fresco kalkverf kleuren van Pure & Original. Dat zijn er op dit moment al meer dan honderd. Kijk voor alle kleuren op de site van Pure & Original.

Waterafstotend met sealer

De Marrakech betonlook is ook waterafstotend te maken door een sealer aan te brengen. Dit is erg handig in de keuken of badkamer. Om de wand goed te kunnen verzegelen met de sealer is een voldoende laagdikte nodig. Dit betekent dat er meerdere lagen sealer opgezet dienen te worden. De sealer moet worden toegepast tot dat de wand geen water meer opneemt.

10 8,8 219