Garantie op schilderwerk

Wijnands Schilderwerken belooft naast een vakkundige uitvoering een jarenlange garantie op het uitgevoerde schilderwerk. Met onze garantie heb je de meest uitgebreide zekerheid in de markt.

Onze garantievoorwaarden garanderen:

  1. Dat eventuele gebreken van door ons uitgevoerd schilderwerk gedurende de garantieperiode zullen worden verholpen. Zie voorwaarden. In het kort de belangrijkste voorwaarden op een rij: de schade moet gerelateerd zijn aan het schilderwerk, het schilderwerk moet op een deugdelijke manier worden onderhouden en er is niet in de tussentijd door derden aan het schilderwerk gewerkt.
  2. Dat het schilderwerk, naar gelang het gekozen verfsysteem, de juiste bescherming zal bieden op de aangebrachte ondergrond en hier geen schade op zal veroorzaken.
  3. De kwaliteit van het verfsysteem kwaliteitseisen van de fabrikant haalt. En dus niet ernstig zal verkleuren en of verpoederen.
  4. Dat al het aangebrachte schilderwerk is aangebracht volgens de richtlijnen van de fabrikant.
  5. Dat het aangebrachte verfsysteem de juiste is voor de te bewerken oppervlakte.

Enkele voorbeelden wanneer je aanspraak kan maken op de garantie:

  • Sterk verkleurende verf
  • Afbladderende verf binnen drie jaar
  • Druipers en zakkers
  • Afwijkingen die niet conform offerte zijn uitgevoerd

Garantiecertificaat

Na uitvoering van het werk ontvang je van ons het officiële garantiecertificaat. Met dit certificaat in handen heeft u altijd overzicht over de garantietermijnen en voorwaarden. Daarnaast biedt het u bijvoorbeeld bij overgang van de woning naar een nieuwe eigenaar de mogelijkheid om aan te tonen dat uw woning vakkundig is onderhouden.

Klik hier voor de uitgebreide garantievoorwaarden. Onze garantievoorwaarden sluiten aan op de garantievoorwaarden van onze belangrijkste partner SIKKENS van AKZO NOBEL.

10 8,8 219