Wie wij zijn?

We zijn een schildersbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Wellicht een tikkeltje eigenaardig. Want hoewel een prachtig uiterlijk van een pand ons bestaansrecht is, hechten wij juist waarde aan de binnenkant. Wat ons betreft is een fraaie uitstraling een gevolg van heel veel aandacht voor, en kennis van de inhoud. De binnenkant dus. Alleen door ons tot in de puntjes te verdiepen in onze opdrachtgevers en ons vak, lukt het ons de kwaliteit te leveren die voor onze klanten vanzelfsprekend is. En dat is de allerbeste kwaliteit.

Op je wenken bediend

Vol passie – en met een gezonde dosis fanatisme – verfraaien en onderhouden we bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Amsterdam. Maar onze expertise reikt veel verder dan enkel het schilderwerk. Van houtrotreparaties tot gevelreiniging en van timmer- tot loodgieterswerkzaamheden. Totaalonderhoud – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Met eerbied voor het verleden werken we dankzij een uitgekiend proces en de meest moderne gereedschappen aan de toekomstbestendigheid van gebouwen.

Over ons Wijnands Schilderwerken

Kies voor kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit. Enerzijds door enkel met vakmensen te werken die eer hebben van hun werk. Anderzijds middels een zorgvuldige selectie van de juiste materialen. Dat hoor je natuurlijk uit de mond van elk schildersbedrijf. Maar wij voegen daad bij het woord. We dragen de keurmerken Sikkens Quality painter en de Betere Schilder. Dat houdt in dat we uitsluitend werken met de modernste verfproducten en dat we maximale kwaliteitseisen stellen. Bovendien bieden we jarenlange garantie op onze geleverde diensten en de toegepaste producten. Perfect vakwerk gegarandeerd.

Betrouwbare partner

Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk, hechten we veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Kraakhelder. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vinden we heel belangrijk. Dit zie je direct terug aan onze transparante onderhoudsplannen, overzichtelijke offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen) en openbare reviews. In de meeste gevallen zijn dit goede, en heel af en toe mindere beoordelingen. Maar transparant over ons werk, dat zijn we in ieder geval wel. Neem gerust eens een kijkje in onze klantbeoordelingen.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

Hoe verloopt een klus?

 1. Aanvraag van de offerte

 2. De afspraak / inspectie op locatie

 3. Uitwerken en versturen van de offerte

 4. Goedkeuring en doorspreken details

 5. Planning en organisatie van de klus

 6. De klus wordt uitgevoerd

 7. De oplevering en nazorg

 8. De eindfactuur en de klantbeoordeling

+31 20 - 78 56 770