• 10

  Dymph uit Amsterdam

  Door het team van Wijnands is uitstekend werk verricht. Beleefd, grondig, luistert goed naar de wensen en denkt graag mee. Men werkte efficiënt en zorgvuldig en nam de tijd om elk detail perfect af te werken. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Een aanrader!

 • 10

  Lin uit Amsterdam

  Aardige schilders/projectmanager. Goede afstemming en top resultaat.

 • 10

  Steven Brons uit Amsterdam

  Wij hadden de kozijnen aan de buitenzijde van ons pand laten verven door Wijnands Schilderwerken. Mooi resultaat en een aangename communicatie!

 • 10

  John uit Amstelveen

  Hadden 2 weken afgesproken maar door meer mensen in te zetten is de klus in een week afgemaakt Zo konden de verhuizers er op tijd in Geweldig

 • 8

  Petra uit Amsterdam

  De buitenkant (ramen) en binnenkant (dezelfde ramen) geschilderd. Prima gedaan door vakkundige schilders binnen de tijd die ervoor stond!

 • 10

  Hans uit Amsterdam

  Van begin tot het einde een uiterst plezierige ervaring. Offerte was duidelijk en redelijk. Steiger (12 x 18 meter..) werd op de afgesproken dag solide en veilig geplaatst. Contact met “uitvoerder-opzichter” Elmer verliep efficiënt en plezierig. Werk werd goed voor bereid (afplakken, schoonmaken etc) en door buitenlandse, maar goed communicerende schilders professioneel uitgevoerd. Bijzonder fijn dat noodzakelijk meerwerk (6 meter doorgerotte dakrand en gescheurd loodwerk), redelijk werd geoffreerd en door aan Wijnands gelieerde bedrijven vakkundig en direct werd uitgevoerd. Hierdoor geen tijdverlies en onnodige kosten voor langere steigerhuur. Hele klus, inclusief meerwerk, werd binnen het afgesproken tijdsbestek opgeleverd. Steiger werd op de afgesproken dag weer afgebroken. Elmer was gedurende de hele klus goed bereikbaar en efficiënt en effectief in zijn optreden.

 • 8

  Maarten uit Amsterdam

  Resultaat was keurig en goed, wij als VVE zijn daar zeker tevreden over. De planning liep niet geheel vlekkeloos en dat had wat beter gekund waardoor e.e.a. wat efficiënter verlopen was. Maar het eindresultaat mag er dus wezen.

 • 10

  Jack uit Amsterdam

  Zowel de buitenkant met veel achterstallig onderhoud als het trappenhuis zien er weer prachtig uit. De originele details uit 1890 zijn erg fraai hersteld. Naast het vakkundige schilderwerk is Wijnands ook erg prettig in de omgang. Onze VVE is zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. We kunnen geen betere schilders aanbevelen!

 • 9

  Barbara uit Amsterdam

  Onze ervaring met de schilders van Wijnands is heel erg goed. Het zijn echte vakmannen en de communicatie verliep ook goed. Wij hebben met de VVE het buitenschilderwerk van het hele pand laten doen, zowel voor als achter. Het eindresultaat is mooier dan we hadden durven hopen. We zijn er allemaal heel erg blij mee!

 • 8

  Peter uit Amsterdam

  Prima ervaring gehad met de firma Wijnands. Goed en netjes werk geleverd zoals afgesproken. Ook geattendeerd op zaken die ook aandacht verdienden en meegenomen in de totale opdracht.. Strakke planning , en volgens het boekje uitgevoerd. Eindresultaat is dat ons huis er weer spik en span bij staat voor de komende jaren . Personeel aardig en leveren echte kwaliteit. aaaanbecaanbevelings

 • 8

  Wimie uit Amsterdam

  .

 • 8

  chris stevens uit Amsterdam

  Snelle, rustige opbouw steiger, zorgvuldige verwerking van materiaal. Klus sneller klaar dan wij verwacht hadden, alles netjes afgevoerd en schoon achtergelaten. En nou maar hopen dat de lekkage verholpen is ( de 1e regenbui moet nog komen)

 • 9

  Tineke uit Amsterdam

  Goede schilder en goed materiaal Communicatie vooraf had wat beter kunnen zijn

 • 10

  VvE Gdstraat uit Amsterdam

  Als VvE hebben wij Wijnands ingeschakeld voor schilder- en reparatiewerk van een hoekpand uit de late 19e eeuw. Wijnands is een professionele partij welk tijdens de uitvoering zeer prettig is in de communicatie en bovendien goed overlegt. Onzorgt de klant van a tot z en geeft helder advies. Eventueel meerwerk wordt eerst afgestemd en daarna direct opgepakt. Absoluut een aanbeveling.

 • 6

  Jan uit Amsterdam

  De mensen die het werk uitvoeren zijn vriendelijk en professioneel. Schilderwerk is OK, maar de prijs is m.i. te hoog voor wat je krijgt, zeker als er ook nog timmerwerk moet worden uitgevoerd. Buitenschilderwerk vertoont snel weer scheurtjes; deur die is afgehangen kiert en sluit niet goed.

 • 9

  Frank uit Amsterdam

  Een paar kamers en de trappenhal weer prima opgeknapt. Bijzonder snelle beschikbaarheid, goede communicatie en vakmanschap! Wederom bedankt!

 • 9

  Susanne uit Amsterdam

  Schilderwerk en uitvoering opdracht naar verwachting. In het begin wat lastiger communiceren met Poolse schilders, dit werd later beter.

 • 10

  Inge uit Amsterdam

  Het schilderwerk is uitstekend uitgevoerd. Maar ook alle andere zaken zijn in orde: uitgebreide offerte, overleg, het regelen van steigers etc. Wij hebben gezien dat er zorgvuldig wordt gewerkt en afspraken worden nagekomen.

 • 9

  Karim uit Amsterdam

  Ze konden snel beginnen, hebben hard doorgewerkt en de schilders waren professioneel en vriendelijk

 • 9

  John uit Amsterdam

  Erg prettige ervaring met Wijnands Schilderwerken. De schilders hebben goed werk geleverd (zowel buiten als binnen) en zich aan alle afspraken gehouden. Tevens waren de schilders erg correct en vriendelijk. Paar kleine puntjes in de afwerking zijn op de dag van oplevering direct opgepakt door Wijnands. Hele snelle en duidelijke communicatie.

+31 20 - 78 56 770