• 6

  Jan uit Amsterdam

  De mensen die het werk uitvoeren zijn vriendelijk en professioneel. Schilderwerk is OK, maar de prijs is m.i. te hoog voor wat je krijgt, zeker als er ook nog timmerwerk moet worden uitgevoerd. Buitenschilderwerk vertoont snel weer scheurtjes; deur die is afgehangen kiert en sluit niet goed.

 • 9

  Frank uit Amsterdam

  Een paar kamers en de trappenhal weer prima opgeknapt. Bijzonder snelle beschikbaarheid, goede communicatie en vakmanschap! Wederom bedankt!

 • 9

  Susanne uit Amsterdam

  Schilderwerk en uitvoering opdracht naar verwachting. In het begin wat lastiger communiceren met Poolse schilders, dit werd later beter.

 • 10

  Inge uit Amsterdam

  Het schilderwerk is uitstekend uitgevoerd. Maar ook alle andere zaken zijn in orde: uitgebreide offerte, overleg, het regelen van steigers etc. Wij hebben gezien dat er zorgvuldig wordt gewerkt en afspraken worden nagekomen.

 • 9

  Karim uit Amsterdam

  Ze konden snel beginnen, hebben hard doorgewerkt en de schilders waren professioneel en vriendelijk

 • 9

  John uit Amsterdam

  Erg prettige ervaring met Wijnands Schilderwerken. De schilders hebben goed werk geleverd (zowel buiten als binnen) en zich aan alle afspraken gehouden. Tevens waren de schilders erg correct en vriendelijk. Paar kleine puntjes in de afwerking zijn op de dag van oplevering direct opgepakt door Wijnands. Hele snelle en duidelijke communicatie.

 • 8

  W van Ipenburg uit Amsterdam

  Twee vakmensen hebben de schilder en timmerklus prima gedaan. De samenwerking tussen dit team met ondergetekende was uitstekend.

 • 10

  Daniel uit Amsterdam

  Good

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 9

  Ilona uit Amsterdam

  Prettige samenwerking, fijn om te weten dat je als klant niet voor verassingen komt te staan!

 • 8

  Sahbi uit Amsterdam

  Ingehuurd voor schilder onderhoudswerkzaamheden buiten voor de VVE. Zeer nette schilders die keurig werken. Echt alles was afgeplakt en trappenhuis en looproute was volledig afgedekt met zeil, plastic of karton. Een minpunt was dat we geen detail planning hadden per appartement. Hierdoor hebben we sleutels moeten afgeven (dat is wel helemaal goed gegaan). In offerte bleek niet alles correct te zijn opgenomen, waardoor feitelijk meerkosten zijn gefactureerd.

 • 9

  Hein Verheijen uit Halfweg

  Is al duidelijk genoeg

 • 8

  Lodewijk uit Amsterdam

  Prettig in de communicatie en kritisch op eigen werk.

 • 8

  Rob uit Amsterdam

  Goede communicatie, goed werk. Alles keurig in overleg! Ons pand staat weer strak in de lak!

 • 9

  Niels uit Amsterdam

  Wijnands reageerde snel en professioneel op onze aanvraag met een inspectie en offerte. Ook kon er flexibel ingespeeld worden op het uitvallen van een andere klus waardoor de schilders snel konden starten. Het werk echter is met aandacht gedaan, waarbij gelet werd op de weersomstandigheden, onze beschikbaarheid en goede producten werden gebruikt. Het resultaat mag er zijn!

 • 9

  Jessica uit Amsterdam

  netjes gewerkt vriendelijke service.

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

 • 9

  Rob uit Amsterdam

  Als VvE zijn wij zeer tevreden over het verloop van de klus. De communicatie was altijd helder en prettig. Hetzelfde geldt voor de communicatie met de schilders. Ze waren stuk voor stuk vriendelijk, toegankelijk en rustig. Tegelijkertijd hebben ze volgens mij efficiënt gewerkt en bovendien alles strak in de lak gezet. De steigers leveren en plaatsen ging ook lekker vlot. Het was erg fijn dat het geen probleem was om het materiaal voor de achterzijde van ons via de gracht aan te leveren. Voor wat betreft de offertefase: de intake verliep efficiënt; uitleg over de offerte en communicatie m.b.t. aanpassingen was helder. Het resultaat was een scherpe offerte. Ten slotte is het administratieve en financiële proces overzichtelijk en duidelijk dankzij het digitaal verstrekken en accepteren of betalen van de offerte en de factuur.

 • 10

  Suzanne uit Amsterdam

  Super goed werk geleverd. Door het slechte weer moest een deel van het werk later worden gedaan. Ik was bang dat dit lang zou duren maar de week erop toen het weer beter was kwamen ze het afmaken. Super fijn! Er is keurig gewerkt, extra reparaties en werk werden eerst overlegd of het goed was als ze dat deden, dat vond ik ook onwijs fijn. Ze werken keurig netjes, ruimen alles op en laten geen rommel achter. Hele fijne schilders!

 • 9

  Nicole uit Amsterdam

  Professioneel bedrijf. Zeer tevreden over het schilderwerk en het stucwerk. Prettig contact gehad met Robbe. Extra wensen worden tijdens het project meteen opgepakt. De klant wordt serieus genomen. Schilders waren professioneel en vriendelijk. Totaal geen geluidsoverlast gehad. Een klein puntje bij de afronding: hier en daar nog een puntje op de i waar ik zelf ook wat alerter op had moeten zijn. Na melding werd het meteen opgepakt. Ik ben dik tevreden over het eindresultaat en raad dit bedrijf zeker aan!

+31 20 - 78 56 770