Wandafwerking

Speciale wandafwerking

Je bent opzoek naar een bijzondere wandafwerking? Een authentiek resultaat dat past bij jouw stijl én jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze wandafwerkingen komt een ruimte geheel tot z’n recht. Met een royaal portfolio van zeer uiteenlopende opdrachtgevers garanderen wij wandafwerking met een prachtig resultaat. En de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit zoals je het verwacht.

Advies over wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel mogelijk. Of je een kamer nu groot en ruimtelijk wilt doen lijken, of juist huiselijk en knus – de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren we je graag over. Onze vakmensen weten wat de wandafwerking met een ruimte doet. Het maakt de ruimte. We zoeken de juiste combinatie van stijlen, kleuren en manieren van wandafwerking. Hierbij kijken we naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn en van plint tot plafond. Vormen van en in de ruimte, lichtinval en kleurvakken zijn hierin belangrijk. En natuurlijk jouw wensen. Zo komen we tot een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij jouw smaak. Maar vooral ook bij de ruimte.

Wandafwerking specialist

Wij zijn dé specialist in regio Amsterdam in wandafwerkingen op basis van natuurlijke materialen. Enkel de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor het maken van de verven. Deze producten geven de binnenzijde van de woning een authentieke en natuurlijke uitstraling. De wanden worden onderdeel van het interieur. Wij werken met Pure & Original, een Nederlands verflabel dat wordt geproduceerd met respect voor mens en natuur. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. En daar worden wij dan weer blij van. Laat je hieronder inspireren door onze meest recente wandafwerking projecten.

Wandafwerking met producten van Pure & Original

Betonlook

Betonlook wanden geven ruimtes een chique en robuuste uitstraling. Stoer en stijlvol tegelijk. De wanden zijn niet egaal gekleurd, maar hebben een wolkering patroon zoals beton. Het oppervlak voelt zijdezacht aan en is zeer mat. Door meerdere lagen aan te brengen ontstaat er een steeds wilder patroon. Hiervoor werken wij met Marrakech Walls. Een 100% minerale milieuvriendelijke verf die een zachte betonlook uitstraling geeft. Op het moment van drogen, bewerkt de applicateur de verf op de muur met een spatel. Door zijn ervaring en oog voor vakmanschap, ontstaat een sensuele, subtiele en luxueuze wandafwerking met een prachtige betonlook uitstraling. ‘Echt’ beton is meestal grijs van kleur, maar de Marrakech Walls is in meer dan 100 kleuren verkrijgbaar. Bovendien is dit product waterafstotend te maken door een sealer aan te brengen.

Kalkverf

Een bijzondere en authentieke wandafwerking bereik je met kalkverf. Kalkverf is extreem mat en geeft – door verschillende lagen aan te brengen – interessante kleurschakeringen en kleurnuances. Wandafwerking met een verweerde, doorleefde look. Met de tijd zal het resultaat zich ontwikkelen en nog mooier en natuurlijker worden. Kalkverf van Pure & Original is een natuurlijke verf, perfect voor een ambachtelijke wandafwerking. Er zijn verschillende technieken van opbrengen mogelijk met elk hun eigen unieke look. Bovendien is kalkverf bacteriën- en schimmelwerend, brandvertragend en 100% duurzaam. Als je aan kalk denkt, denk je aan wit. Maar kalkverf is in tal van kleuren te mengen om de juiste sfeer te creëren.

Kalei

Voor een robuuste wandafwerking, waarbij de originele structuur zichtbaar blijft, is kalei de oplossing. Kaleien houdt het midden tussen pleisteren en verven. De dikke verflaag die wordt aangebracht houdt de structuur van de bakstenen en voegen zichtbaar. Het aantal lagen bepaalt voor een deel de uitstraling van de kaleiverf. Perfect voor het authentiek afwerken van buitengevels, want de kaleiverf van Pure & Original is regen- en weerbestendig. Kalei heeft de geliefde eigenschap om bij vochtig weer kleurnuances te vertonen: de zogenaamde vlekvorming.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770