Buitenschilderwerk grachtengordel

Dit project mogen we benoemen tot één van onze favorieten. Werken aan de grachten geeft veel voldoening omdat je werkt aan de uitstraling van een van de mooiste steden ter wereld. Dit maakt het tot dankbaar werk. Ons doel is dan ook om een plaatje af te leveren die op een toeristische ansichtkaart kan stralen. Dit doen wij met verve. Daarom gebruiken wij uitsluitend de kwaliteitsverf van Sikkens.

Dit was een leuk project op de grachten in Amsterdam, aan de Singel. Er waren veel verschillende werkzaamheden te verrichten en dankzij onze multifunctionaliteit is dat geen probleem. Zo was er houtrot te vinden dat wij hebben gerepareerd. Dit doen we middels het Repair Care systeem of middels deelvervanging. Het schilderwerk hebben we aangepakt met Sikkens EPS Plus, een voorlak die ontzettend weervast is en een hoge dekkracht heeft. Daar overheen brachten we Sikkens Rubbol SB Plus aan. Dit is een prachtige hoogglanslak, om het pand weer om te toveren in een parel van de grachtengordel. Deze lak heeft namelijk de optimale glans- en kleurbehoud. Kijkt u voor meer informatie over buitenschilderwerk in Amsterdam op onze pagina.

Dakgoten en ruiten vervangen

Aan dit pand waren veel verschillende onderdelen te fixen. De zinken dakgoten moesten vervangen worden en ook waren er een aantal kapotte ruiten die we hebben kunnen vervangen. Dit dankzij onze vaste partners waar we mee samenwerken. Het maakt het voor de klant gemakkelijk dat al die verschillende klussen onder één dak te regelen zijn. En voor ons maakt het elk project weer lekker afwisselend en interessant.

Project

  • Dakgoten van zink vervangen
  • Verschillende kapotte ruiten vervangen
  • Al het schilderwerk gedaan aan de voorgevel
  • Houtrotreparaties gedaan volgens het repair-care systeem
  • Perfect Steigerbouw (PSB) heeft de steigers gebouwd
+31 20 - 78 56 770