Schilderen bij volledige renovatie

Dit pand in Amsterdam Oud-Zuid is in opdracht van de bewoners door van Berkel aannemers bijna volledig gerenoveerd. Tijdens deze intensieve verbouwing zijn 3 woonlagen aangepakt aan zowel binnenzijde als buitenzijde. Balkenlagen zijn vervangen, nieuwe kozijnen geplaatst, balkons en balustrades vernieuwd, ruimtes opnieuw opgebouwd en badkamers gemaakt. In opdracht van de bewoners hebben wij al het schilderwerk aan binnen en buitenzijde van dit pand in Amsterdam Oud-Zuid gedaan.

Buiten-schilderwerk Amsterdam Oud-Zuid

Voor Schilderwerk Amsterdam Oud-Zuid hebben we uiteraard weer gebruikt gemaakt van de kwaliteitsproducten van Sikkens. Al het houtwerk hebben we voorbehandeld en vervolgens een keer in de Sikkens Rubbol EPS Plus gezet. Deze halfglanzende voorlak is uitermate geschikt voor onderhoudssystemen door zijn vullende kracht en hoge dekkracht. Hierna hebben we het geheel afgelakt met Sikkens Rubbol SB Plus.
De steens achtergevel hebben we ook geschilderd. Eerst hebben we alle loszittende delen verwijderd en opnieuw gerepareerd met Polyfilla plamuur. Hierna hebben we de reparatieplekken gefixeerd met Sikkens Alpha Aquafix. Vervolgens hebben we de achtergevel twee keer gelatext met Sikkens Alphatex IQ zijdeglans.

Binnenschilderwerk

Alle wanden en  plafonds hebben we allereerst geïmpregneerd met Sikkens Alpha Aquafix. Hierna hebben we het nieuwe stucwerk twee keer gelatext met Sikkens Alphatex SF in de kleur RAL 9016 (verkeerswit). Al het houtwerk hebben we eerst gegrond met Sikkens Rubbol Rezisto Primer BLen afgelakt met Sikkens Rubbol Satura BL. Dit is een erg mooie vloeiende watergedragen zijdeglans lak. De inpandige deuren en kozijnen hebben we in de Farrow and Ball kleur Manor House Gray geschilderd.

Project

– al het schilderwerk aan de buitenzijde
– al het schilderwerk aan de binnenzijde

+31 20 - 78 56 770