Latexwerk gedaan

Wijnands heeft hier in Oud-Zuid Amsterdam al het latexwerk in een aantal ruimtes gedaan. Na een verbouwing door Wesselink Isolatie zijn er een aantal wanden opnieuw gestuukt en inbouwkasten geplaatst. Door deze verbouwing hebben we een aantal wanden moeten voorstrijken. Dit doen we om de ergste zuiging weg te nemen en een goede basis te creëren waarop de latex goed kan hechten. Ook zal er geen kleur- of glansverschil ten gevolge van onregelmatige zuiging op treden. De voorstrijk die we hebben gebruikt is de watergedragen Sikkens Alpha Muurfix voor binnen. Als afwerking hebben we de Sikkens Alphatex SF gebruikt. Deze latex is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. De wanden en plafonds zijn twee keer gelatext voor een prachtig resultaat.

Schilderwerk Wesselink Bouw 2

Lak schilderwerk

Tijdens dit binnenschilderwerk project zijn de deuren, kozijnen en ramen afgewerkt met de watergedragen lakken van de Sikkens Rubbol BL lijn. Allereerst hebben we het houtwerk gegrond met Sikkens Rubbol BL Primer. Deze grondverf heeft een lange openstaan tijd en een zeer goede hechting op bestaande verlagen en kaal hout. Daarna hebben we afgelakt met Sikkens Rubbol BL Satura. Deze zijdeglans aflak heeft een zeer goede vloeiing waardoor er een prachtig egaal en glad resultaat ontstaat. De watergedragen lak is snel droog en uitgehard.

Isoleren

Dit pand ligt pal naast een drukke straat waar trams en auto’s door heen rijden. Hierdoor had de opdrachtgever erg veel last van geluidsoverlast. Wesselink isolatie heeft daarom de zolder verdieping geïsoleerd met cellulose vlokken. Hierdoor is de geluidsoverlast drastisch afgenomen. Ook zijn er een aantal inbouwkasten op maat gemaakt en zijn er een aantal wanden opnieuw gestuukt.

Project

– De plafonds latexen
– De wanden latexen
– Al het houtwerk opnieuw schilderen

Onze diensten

+31 20 - 78 56 770