Je monument in goede handen

Je bent de trotse eigenaar van een monumentaal pand. Maar hoe onderhoud je zo’n pand? Welke speciale zorg heeft je pand nodig en welke subsidies zijn daarvoor beschikbaar? En hoe behoud je bij het vernieuwen of onderhouden van je pand de prachtige oude details aan de gevel?

Een monumentaal gebouw heeft een speciale gebruiksaanwijzing. Bij onderhoud aan monumentale panden komen technische complexiteiten kijken. Vaak hebben de deuren en kozijnen een aparte maatvoering, zijn de gootconstructies complex. Ook deuren en sierelementen zijn bewerkelijk.

Wijnands neemt je mee in het proces

Wij verzorgen het onderhoud tot in de puntjes! We nemen je mee in de werkzaamheden – en begeleiden in het proces. Eerst zorgen we dat er een plan ligt voor de juiste uitvoering met een volledig beeld van de werkzaamheden. Onze focus ligt op een hoogwaardig eindresultaat en we doen alles wat nodig is om dat te bereiken. Voor onze werkzaamheden regelen we de vergunningen. En dit alles zodat jij de minste zorgen en overlast ervaart!

Wij houden van oude stadsgezichten

Wijnands ontneemt je niet alleen de zorgen, maar biedt je ook de hoogste kwaliteit! We verdiepen ons in de opdrachtgevers en ons vak. Met grote eerbied voor het verleden en historische details werken we met de modernste gereedschappen aan de Amsterdamse panden. We investeren onze aandacht en tijd in het kennisnemen van de historie van het pand en de wens van de klant.

 

Onze specialiteit ligt bij het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van oude Amsterdamse panden, kantoren en hotels. We leveren daarbij naast het schilderwerk ook extra diensten, als timmerwerk, houtrotbehandeling en gevelreparatie. Zeer specialistische vakmannen die alles weten over oude panden.

Jouw betrouwbare partner!

Als specialist Wijnands Schilderwerken is de perfecte partner. We werken mee aan de uitstraling van mooie stad Amsterdam. Vraag dan direct een offerte aan voor om jouw monumentale pand te laten stralen!

monumentaal pand
monumentale pand?
monumentale pand
monumentale pand
+31 20 - 78 56 770