Tijd voor onderhoud voor vereniging van eigenaren!

Is het tijd voor periodiek onderhoud? De Vereniging van Eigenaren draagt gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onderhoud van een pand, maar deze gezamenlijke verantwoordelijkheid kan een complexiteit met zich meebrengen. Hoe bepaalt uw VvE bijvoorbeeld of naast alleen het schilderwerk ook onderhoud van de gehele buitengevel nodig is?

Geen gedoe met beslissen binnen je VvE

Bent u op zoek naar een partner om een onderhoudstraject zorgeloos door te komen? Wijnands Schilderwerken werkt met de grootste persoonlijke aandacht. Met onze service ontlasten we je volledig van de zorg. Als geen andere weten wij hoe belangrijk onderhoud is voor de waarde van vastgoed. Onze vakmensen weten precies wat er nodig is om deze waarde te beschermen!

Onderhoud zonder zorgen

Wijnands Schilderwerken neemt de zorgen uit handen. Met ons gedegen vakwerk en service zijn we al jarenlang partners van verenigingen van eigenaren. Onze service reikt verder dan de schilderklus. Met aandacht voor uw wensen, het afstemmen van de werkzaamheden en heldere afspraken.

De partner voor uw VvE

Onze werkwijze: persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Wij zorgen voor de planning en stemmen deze af met de partners die betrokken zijn bij het onderhoud. Naast het schilderwerk helpen wij verder met volledig onderhoud. Als partner denken wij graag met u mee. Als er verdere werkzaamheden nodig zijn, organiseren we deze. Natuurlijk zijn wij voor alle betrokkenen het aanspreekpunt.

Je partner voor de VVE
Je partner voor de VVE
Je partner voor de VVE
+31 20 - 78 56 770