Wijnands ontzorgt

Schilderwerk, houtrotherstel, nieuwe kozijnen, voegwerk vervangen, nieuw zinkwerk? Bij Wijnands bieden wij totaal gevelonderhoud. zodat je alles makkelijk in een hand houdt. Vraag je je af wat er nodig is voor je gevel? Wijnands biedt advies over het totaalonderhoud. Met het juiste advies en uitvoering, maken wij je gevel toekomstbestendig.

Kennis van inhoud

Een gevel bestaat uit vele verschillende onderdelen. Gemetselde gevels van baksteen, houten topgevels, kozijnen, ornamentele details, hijsbalken… de lijst is onuitputtelijk. Gevels kunnen bestaan uit complexe óf uit simpele samenstellingen. Wij bij Wijnands hebben ons verdiept in alle aspecten, van de technische kant tot de afwerking van details in het houtwerk. Naast deze specialistische werkzaamheden verdiepen we ons in onze opdrachtgevers. Deze persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig en alleen zo lukt het ons de hoogste kwaliteit te leveren.

Wijnands adviseert

Soms zijn er maar kleine ingrepen nodig om de gehele uitstraling van een gevel op te knappen. In andere gevallen moet er veel gebeuren. We houden de lat hoog om zo de mooiste resultaten te creëren. De basis daarvan ligt bij ons onderzoek en advies. Met onze kennis van (monumentale) panden denken we niet alleen mee over de uiteindelijk uitstraling, maar waarborgen ook de toekomstbestendigheid van uw gevel. Voor de gehele gevel, van houtrotreparatie, scheuren in het metselwerk tot restauratie van glas in lood, zetten we de beste specialist in om te adviseren. Ook hebben wij relaties met monumentenzorg om onze en uw ideeën te toetsen op haalbaarheid.

Een team van specialisten in een monumentale stad

Wij willen je voorzien van de mooiste gevel zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de uitvoering. Daarom werken wij met teams van gespecialiseerde vaklui. Zo staat er altijd iemand paraat voor een specialistische klus. Een gescheurde gevel door verzakte fundering? Een nieuw soort houten gevelbekleding voor een nieuwe uitstraling? Wij hebben de juiste mensen! Onze specialisten weten wat technisch gezien de beste constructies zijn, welke kozijnen het best passen bij een traditionele klokgevel of welke mogelijkheden er zijn voor het op de juiste manier afvoeren van hemelwater.

Verschillende werkzaamheden, verschillende partijen

Bij werk aan de gevel komen veel verschillende werkzaamheden, partijen en daardoor medewerkers kijken. Wijnands regelt alle afstemmening met alle externe partijen en bewoners. Je hoeft niets te regelen.  We stemmen alles af en voorzien je van één aanspreekpunt.

Totaal gevelonderhoud nodig?
Totaal gevelonderhoud nodig?
Totaal gevelonderhoud nodig?
Totaal gevelonderhoud nodig?
+31 20 - 78 56 770