De Betere Schilder

De Betere Schilder Amsterdam

Wijnands Schilderwerken is De Betere Schilder in Amsterdam. Graag leggen wij uit wat de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is en waar zij voor staan. Kwaliteit staat voor schilderwerk altijd voorop. Een erkend Betere Schilder is een selecte groep schilders, gekozen door de arbitrage van De Betere Schilder. Deze schilder biedt je vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. Je hebt namelijk de zekerheid dat je in zee gaat met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf je hebt gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

De Consumentenbond schreef niet voor niets: “Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder”

de betere schilder

Geschillencommissie

De Betere Schilder biedt je naast gegarandeerde kwaliteit ook het voordeel dat hij altijd klaar staat als tussenpersoon voor als er onverhoopt toch iets mis is gegaan. De Betere Schilder kan in deze gevallen ‘bijstaan’ als tussenpersoon. Op deze manier biedt de Betere Schilder net dat stukje je extra zekerheid en vertrouwen.

Wijnands is de Betere Schilder in Amsterdam

Wij staan net als De Betere Schilder voor het waarborgen van onze belangrijkste principes. Te weten:

  • Getoetste schilders aan het werk en in huis;
  • Jarenlange garantie op al het schilderwerk;
  • Hoge klanttevredenheid d.m.v. klantbeoordelingen van klantenvertellen.nl;
  • Toegang tot en meewerking aan geschillencommissies mocht er iets onverhoopt toch mis gaan.

Onafhankelijk advies

Wij zochten naar een organisatie die onze klanten nog meer zekerheid kan geven over onze manier van werken. Hierbij gaat het ons niet alleen over de zekerheid over kwaliteit en service, maar vooral ook over de rol die De Betere Schilder kan betekenen als onafhankelijke tussenpersoon. Wij vinden het belangrijk dat wij klanten altijd de mogelijkheid bieden om onafhankelijk advies te krijgen over ons schilderwerk.

Wijnands Schilderwerken, De Betere Schilder in Amsterdam!