Uw binnenschilder in Amsterdam

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerk in Amsterdam? Wijnands Schilderwerken staat graag voor u klaar. Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Wij garanderen dat u met plezier een van onze teams in uw huis laat.

Wij kiezen voor kwaliteit

Goed binnenschilderwerk is essentieel voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Daarom werken wij ook binnen enkel met de beste materialen van Sikkens. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor u minimaal is. Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt, zodat uw eigendommen ook tijdens het werk goed beschermd zijn. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij partner van De Betere Schilder en zijn wij Sikkens Quality Painter. Wijnands Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu.

Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk in Amsterdam. Hierbij komen wij in prachtige oude herenhuizen, grachtenpanden en jaren dertig woningen. Daarnaast hebben wij klanten op alle ‘nieuwe’ eilanden. Door deze diversiteit aan klanten kunnen wij elke binnenschilderwerk opdracht aan.

Service

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Wij adviseren graag over kleurgebruik, speciale verven, zoals ‘betonlook’ in samenwerking met brsh en afwasbare verven, of het herstellen van (water)schade. Vanuit ons kantoor staan wij altijd klaar om alle vragen te beantwoorden.

Garantie op binnenschilderwerk

Onze ervaring met binnenschilderwerk en het vertrouwen op de te leveren kwaliteit is zo groot dat wij uitstekende garantievoorwaarden hebben. Op binnenschilderwerk krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Ook helpen wij u om ervoor te zorgen dat het werk de komende jaren mooi blijft, bijvoorbeeld door het leveren van samples om zelf kleine beschadigingen in de toekomst te herstellen.

 

10 8,8 219