Binnenschilderwerk

Schilderwerk

Binnenschilderwerk Amsterdam

Op zoek naar een vakbekwame binnenschilder in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Met een omvangrijk portfolio van uiteenlopende projecten garanderen wij binnenschilderwerk met een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je het verwacht. Én we garanderen dat je met plezier onze vakmensen in huis laat.

Jouw binnenschilder in Amsterdam

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Amsterdam – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude herenhuizen, grachtenpanden en jaren dertig woningen tot de woningen op de ‘nieuwe’ eilanden. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwaliteit zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wilt het allerbeste – wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Wij kiezen voor kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Wijnands Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij partner van De Betere Schilder en zijn wij Sikkens Quality Painter. Dit geldt natuurlijk ook voor het binnenschilderwerk. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is. En voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat we perfect vakwerk kunnen garanderen.

Nieuwsgierig? Hieronder een greep uit onze meest recente binnenschilderwerkprojecten in en rondom Amsterdam.

Kleuradvies

Het binnenschilderwerk in je huis kan de sfeer van jouw interieur sterk bepalen. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Wil je een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Wij adviseren je hier graag over. Van kleurgebruik tot het gebruik van speciale verven, zoals ‘betonlook’ met brsh, of afwasbare verven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan!

Garantie op binnenschilderwerk

Onze ervaring met binnenschilderwerk en het vertrouwen op de te leveren kwaliteit is zo groot dat wij uitstekende garantievoorwaarden  hebben. Op binnenschilderwerk krijg je maar liefst 5 jaar garantie. Daarnaast zorgen we ervoor dat het schilderwerk de komende jaren mooi blijft. Bijvoorbeeld door het leveren van samples om zelf kleine beschadigingen in de toekomst te herstellen.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770