Loodgieter

Dakdekker Amsterdam

Zoek je een vakkundige dakdekker in Amsterdam? Ook daarvoor moet je bij Wijnands zijn. Want ons specialisme reikt veel verder dan enkel traditioneel schilderwerk. Met grote passie voor oude panden en de stad Amsterdam staan we je heel graag ten dienste voor dakwerkzaamheden. Uitstekende service en heldere communicatie, dat kun je van ons verwachten. Voor, tijdens en na de klus.

Dakwerkzaamheden

Het renoveren en maken van daken is onderdeel van ons vak. En wat houden we van ons vak! Het in ere herstellen en verfraaien van (oude) Amsterdamse panden – dat is onze passie. Dakwerkzaamheden van de allernieuwste woningen tot aan de karakteristieke grachtenpanden en herenhuizen. Vakkundig verzorgen we onder andere het zinkwerk, bitumen dakbedekking en shingles. Kies je onze dakdekkers? Dan kies je kwaliteit.

Onderhoud en inspectie daken

Voorkomen is beter dan genezen. Cliché, maar waar. Het regelmatig inspecteren en onderhouden van daken voorkomt veel problemen. En dus kosten. Denk aan lekkage, het overlopen van dakgoten of verstopte afvoeren van platte daken. Bij ons is dakonderhoud in goede handen. Onze dakdekkers werken al jaren in Amsterdam aan prachtige panden. Oude en nieuwe gebouwen. Platte en schuine daken. Een omvangrijk portfolio van zeer uiteenlopende projecten zorgt ervoor dat wij de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. En dat doen we. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Bekijk hieronder de projecten van onze dakdekkers.

Zinkwerk dakbedekking

Zinkwerk kan worden toegepast in de dakbedekking. Zink is onderhoudsvriendelijk, licht, compact én recyclebaar materiaal. Bovenal geeft zink een chique uitstraling. Zinkwerk vormt een duurzame bescherming en zorgt ervoor dat de afvoer van het hemelwater goed geregeld is. We zien zinken dakbedekking vaak terug bij monumentale panden in Amsterdam. Maar ook steeds vaker in de nieuwbouw!

Zinkwerk is maatwerk. Elk dak is anders, met andere hoeken. Daarom is vakkundige montage nodig. Met onze jarenlange ervaring bij het onderhoud van monumentale panden hebben we een groot netwerk aan specialisten opgebouwd. Wij werken met professionals, vakmensen met oog voor detail en bieden het beste zinkwerk. Onze dakdekkers leveren daarom altijd kwaliteitswerk.

Bitumen dakdekking

Bitumen is een stroperig materiaal bestaande uit verschillende koolwaterstoffen die in ruwe aardolie voorkomen (niet te verwarren met teer). Het kan worden gedestilleerd uit aardolie maar komt ook in de natuur zelf voor. Bitumen is een weerbestendig materiaal, dat vaak voor platte daken wordt gebruikt. Het plaatsen van bitumen dakbedekking gebeurt redelijk snel. Zaak is dat het dak goed schoon is. Pas dan rolt onze dakdekker de bitumen uit, om vervolgens de restdelen weg te snijden. Vakkundig zorgen we dat alles goed vast zit, branden dan bitumen vast aan het dak en drukken het vast. We plaatsen het perfect, waarbij de delen haast naadloos op elkaar sluiten. Zo kan jouw dak er weer 20 jaar tegenaan.

Shingels

Shingles zijn lichte daktegels gemaakt van bitumen. De shingles liggen net als keramieken dakpannen overlappend in rijen op het dak en vormen zo een goede waterdichte beschermlaag. Het materiaal is erg licht, uiterst geschikt voor lichtere bouwconstructies. Ook onregelmatige gevormde daken zijn ermee te bedekken. Een extra en niet onbelangrijk voordeel: dakshingels zijn relatief goedkoop.

Met shingles geef je het dak een persoonlijke uitstraling. De keuze is reuze! Naast verschillende kleuren (zwart, rood en groen), zijn er ook verschillende vormen. Rechthoekige shingles, zeshoekige en beverstaart-shingles met afgeronde hoeken behoren tot de mogelijkheden. Welke shingles het best in jouw omgeving passen, daar adviseren we je overigens graag over. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770