latex spuiten Amsterdam

Wandafwerking

Latex spuiten Amsterdam

Toe aan een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Door latex te spuiten wordt het resultaat superstrak. En ook daarvoor moet je bij Wijnands zijn. Want naast traditioneel schilderwerk zijn we ook gespecialiseerd in spuitwerk. Met een bulk ervaring vanuit uiteenlopende projecten in en rondom Amsterdam garanderen wij kwalitatief hoogwaardig spuitwerk. Kwaliteit zoals je het verwacht.

Latex spuiten

De wandafwerking maakt de ruimte. En als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat een ruimte met mensen kan doen. Inmiddels hebben we al jaren ervaring met het spuiten van latex in en rondom Amsterdam. We hebben professionele spuiters in ons vakteam. Vakbekwame schilders die het hanteren van de speciale spuiten voor latexverf eigen hebben gemaakt. We gebruiken hiervoor de beste apparatuur van Graco Inc en de modernste producten van Sikkens.

Vakkundig en uiterst zorgvuldig spuiten we diverse onderdelen in woningen, appartementencomplexen en flats. Van stenen muren en plafonds, tot houten en stalen deuren. In elke gewenste Ral kleur. Maar ook buiten kunnen wij met onze apparatuur perfect spuiten. Daarvoor gebruiken we dan zeer weervaste latex van Sikkens en Kwartsverven. En, indien gewenst, spuiten we losse onderdelen op onze eigen locatie, bijvoorbeeld nog te monteren deuren.

Op je wenken bediend. Nieuwsgierig? Hieronder een greep uit recente projecten van latex spuitwerk.

Egale afwerklaag

Spuitwerk zorgt voor een ander resultaat dan traditioneel schilderwerk. Door de spuittechniek ontstaat er een egale structuur, die gladder is dan bij het sauswerk met de verfroller. Naar gelang het effect van het schilderwerk dat je zoekt, wordt er gewerkt met de spuit, de roller of de kwast.

Maar de egale afwerklaag van latex kan ook gewoon heel praktisch zijn. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn. Handig voor in keukens of badkamers. De keuze van afwerklaag is daarom heel belangrijk. Daar praten we je graag over bij. Zodat je een goede keus maakt voor het gewenste resultaat van de latex afwerklaag. Een resultaat dat past bij jouw stijl, jouw wensen en de specifieke uitdagingen van jouw woning.

Waarom latex spuiten?

Naast de egale afwerklaag heeft het spuiten van latex nog een belangrijk voordeel: de kosten. Latex spuiten is doorgaans voordeliger dan ‘normaal’ schilderwerk. Hoewel dit afhankelijk is van de situatie en oppervlakte, kan het tot wel 50% goedkoper uitvallen. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard, dus je hebt minder overlast. Een kanttekening: niet alles is geschikt om te spuiten. Benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Die bespreken we graag met je. Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan.

Garantie op behoud latexverf

De kwaliteit van het spuitwerk vinden we heel belangrijk. We werken uitsluitend met de modernste latexverfproducten en stellen hieraan maximale kwaliteitseisen. Daarom kun je van ons uitstekende garantievoorwaarden verwachten. Maar liefst 5 jaar garantie

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770