stucwerk Amsterdam

Wandafwerking

Stucwerk Amsterdam

Toe aan onderhoud van muren of plafonds? Aan de basis ligt het stucwerk. En die basis is heel belangrijk. Daarom zijn we naast traditioneel schilderwerk ook gespecialiseerd in het stucen van muren of plafonds. Dit vakmanschap combineren we met uitzonderlijke service, uitgebreide garanties en transparante communicatie.

Specialistisch stucwerk

Al jarenlang stucen wij muren en plafonds van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen in en rondom Amsterdam. Het bepleisteren van muren en plafonds met stuc vormt de onderliggende laag voor de afwerklaag. Vakkundig zorgen we ervoor dat elke centimeter uiterst egaal wordt. Alle oneffenheden werken we zorgvuldig weg. En hoewel je het stucwerk zelf uiteindelijk niet meer zult zien, zie je onze vakmanschap er wel in terug.

Voorbereiding voor wandafwerking

Een goed begin is het halve werk. In geen ander vak wordt dat zo duidelijk als het schildersvak. En wat houden wij van dat vak! Daarom hechten we minstens zoveel waarde aan de voorbereiding, als aan de afwerking. Stucwerk is de voorbereiding voor wandafwerking. Voordat een wand afgewerkt kan worden, moeten muren en/of plafonds gestuuct worden. Oppervlakken moeten namelijk volledig glad zijn. Pas dan kunnen we de allerbeste kwaliteit leveren. En dat doen we. Kwaliteit zoals je het verwacht. Kwaliteit dat blijft.

Onze vakbekwame stukadoors staan voor je klaar in Amsterdam en omgeving. Neem hieronder eens een kijkje tussen recent voltooide stucwerk projecten.

Bijzondere soorten stucwerk

Behalve het gladmaken van muren en plafonds kan de stuclaag ook andere functies dienen. Stucwerk kan isolerend, vochtwerend, brandwerend of stootvast zijn. Daarnaast hebben onze vakbekwame stukadoors zich gespecialiseerd in bijzondere soorten stuc.

Tadelakt stucwerk

Tadelakt is een traditioneel type pleisterwerk afkomstig uit Marokko. Tadelakt is ademend en stootvast kalkpleister en geeft ruimtes een warme, marmerachtige uitstraling. Vanwege de waterbestendigheid wordt deze stuclaag in badkamers gebruikt.

Pandomo stucwerk

Om onze betonlook te creƫren maken we gebruik van Pandomo. Met deze nieuwe en moderne stukadoorstechnieken ontwerpen we harmonieuze wanden met schitterende kleuren die mengbaar zijn in de door jou gewenste kleurnuances. Pandomo stuc geeft wand een exclusieve en unieke uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie.

Garantie op stucwerk

Onze stukadoors leveren de beste kwaliteit. Duurzame kwaliteit. Voor onze bijzondere soorten stuc zetten we altijd specialisten met jarenlange ervaring in. Zo garanderen we perfecte hechting en egaliteit van het stucwerk. Uitstekende garantievoorwaarden kun je daarom van ons verwachten. We bieden maar liefst 5 jaar garantie op het stucwerk.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770