Day Foodbar

Day Foodbar is een Italiaans restaurant voor iedere dag in het stadshart van Amstelveen. Day gelooft in kwaliteit, in vers en in lekker. Ze houden van heerlijke, op traditionele wijze gemaakte Italiaanse koffie, cappuccino en espresso. Ook zijn ze een groot fan van verse broodjes, knapperige pizza’s, vers gemaakte pasta’s en frisse salades. Het interieur van Day Foodbar is net als de gerechten zeer smaakvol en authentiek te noemen.

Betonlook Amstelveen is een prachtig project geworden. Door het subtiele gebruik van de betonlook van Pure and Original in de kleur Bone zorgen de wanden voor een rustige sfeer. Met deze lichte kleur krijg het restaurant een ambachtelijke ingetogen uitstraling. Amstelveen is absoluut een prachtig en lekker Italiaans restaurant rijker en wij zijn erg blij dat we daaraan hebben mogen bijdragen!

Gebruikte materialen en methode voor Betonlook Amstelveen

Interieurontwerper Catelijn Ooteman van Cabana Interior heeft dit restaurant op een geraffineerde wijze een zeer toegankelijk licht interieur gegeven. Betonlook Amstelveen moest verassend maar toch ingetogen en gastvrij overkomen. Om dit te bereiken hebben we in opdracht van Cabana Interior de wanden met een prachtige lichte kleur Marrakech Walls betonlook behandeld. Door de kleur Bone van Pure and Original te gebruiken krijgen de wanden een zeer authentieke en ambachtelijke uitstraling zonder veel aandacht te trekken. Door de ingetogen wanden komen de objecten in dit restaurant nog beter tot hun recht. In dit interieur is ook weer goed te zien hoe goed het combineren van verschillende materialen zoals hout, leer én de betonlook werkt.

De techniek die hier werd gebruikt is een verfijnde twee laags spatel techniek. Natuurlijk uitgevoerd door onze ervaren professionals. Zo heeft het pand een prachtig duurzaam resultaat gekregen. Een mooi project om aan mee te werken!

+31 20 - 78 56 770