Een nieuwe look voor meer rust in huis

Voor dit project hebben we met onze klant een look en kleur uitgezocht om haar woning meer tot één geheel om te toveren. Hieronder zie je het resultaat van ons project.

Dit project hebben we gerealiseerd in een woning Hilversum bij een particuliere klant. Onze klant had de wens om meer rust te creëren in haar huis. Ze zocht daarvoor naar een manier om de keuken en woonkamer een geheel te laten vormen. In samenspraak zijn we uitgekomen op de betonlook in de kleur Evening Shadow.

Evening Shadow geeft een krachtige maar rustige sfeer in huis. Ook de grijstinten van de bank en stoelen sloten goed aan bij deze kleur. Samen met het neutrale wit van de andere meubels en plinten vormt dit een uitstekend basispalet. Daarna kon met verschillende attributen kleur aangebracht worden naar smaak. Omdat de basis zo simpel en tijdloos is, kan er eindeloos worden gevarieerd met de inrichting van de kamer en keuken. Wij en de klant zijn erg tevreden met het eindresultaat van de betonlook.

Gebruikte materialen en methode

Als basis zijn de wanden eerst voorbehandeld met de primer WallPrim. Dit wordt gedaan voor het stabiliseren van de ondergrond zodat de betonstuc goed kan hechten. Vervolgens werd de Evening Shadow op de muur aangebracht met een roller. Om het geheel waterafstotend te maken is er als laatst een sealer overheen aangebracht met de kwast.

Dit is met name handig in de keuken waar de muren het soms zwaar te verduren krijgen door vocht of vetspetters. De sealer is mat en niet hoogglans, waardoor je de sealer niet ziet. De keuken is heeft een rustige, krachtige uitstraling gekregen en wordt ook goed beschermd! Door het gebruik van een sealer is het mogelijk om de betonlook ook in een badkamer toe te passen.

De Evening Shadow is een verf van Pure & Original. Voor andere betonlooks hebben wij ook gebruik gemaakt van verf van Pure & Original. Lees hier een meer over onze wandafwerking en de betonlook Marrakech.

+31 20 - 78 56 770