Een waardevolle aanvulling

Het toepassen van Marrakech Walls – Betonlook in keukens geeft altijd weer een fantastisch resultaat. Voor deze klant was een Betonlook keuken niet nieuw, maar toch was het resultaat zeer verrassend. Dit komt vooral door de zeer natuurlijke uitstraling van deze wanden in deze kleur. Luxe en rust. Een waardevolle aanvulling op deze toch al mooie keuken van SMEG. Een Betonlook keuken of keuken met Marrakech Walls geeft de ruimte net dat beetje extra. De details met het chroom van de kraan komen extra mooi uit en ook de losse SMEG koelkast en het grote kookstel vormen een geheel.

Betonlook keuken: Gebruikte materialen en methoden

Deze Betonlook keuken hebben wij aangepakt nadat er eerst waterschade was geconstateerd. Door deze waterschade moesten wij alle wanden eerst voorzien van een nieuwe normale stuklaag. Hierdoor kregen wij de kans om een extra strakke ondergrond laag aan te brengen. Dit heeft absoluut effect gehad op het uiteindelijke resultaat.

Er is bij deze Betonlook keuken gekozen voor een afwerking die niet ‘te druk’ is. De nadruk lag op een natuurlijke look met een natuurlijke tint. White Rhino past hier natuurlijk heel goed bij.

Omdat de Marrakech Walls gebruikt is in een keuken, is het noodzakelijk om deze extra te beschermen. In een keuken is de muur immers onderhevig aan vetspetters en water. We hebben daarom de hele keuken voorzien van een transparante sealer. Deze sealer zorgt ervoor dat de muur waterafstotend is geworden en kan worden gereinigd met een natuurlijke zeep. Door de werkwijze van onze ervaren professionals is het een prachtig resultaat geworden dat ook nog eens lang mee zal gaan!

+31 20 - 78 56 770