Buitenschilderwerk

Deze klus met prachtig uitzicht op de Amstel hebben we te danken aan de informatieve blogs op onze website. De eigenaar van dit pand zocht naar een oplossing om alles aan zijn gevels in één keer te laten aanpakken. Doordat er lang niet naar omgekeken was, was er naast afgebladderd schilderwerk ook houtrot ontstaan en afgebrokkelde stukken natuursteen. Daarnaast was het hekwerk van het balkon ook aan reparaties toe. Als er zoveel tegelijk aan reparatie en vernieuwing toe is, kun je het maar beter meteen goed doen, dacht hij. Zodoende kwam hij via google terecht bij onze blogs en werd hem duidelijk dat we van alle markten thuis zijn, omdat we veel contacten hebben met specialistische bedrijven waar we mee samenwerken. Alles kon dus snel geregeld worden. Het schilderwerk hebben we aangepakt met verf van Sikkens.

Dit project hebben we in de herfst aangepakt. Onder een stralend blauwe hemel met een heerlijk herfstzonnetje. Dat zorgt natuurlijk voor extra werkmotivatie. Alles verliep dan ook keurig vlot met behulp van de grondverf Sikkens Rubbol Rezisto Primer BL. Hierna hebben we alles in de voorlak gezet met Sikkens Rubbol EPS Plus. Dit is een vochtregulerende en weervaste verf, zeer geschikt dus voor het buitenwerk. Als finishing touch hebben we alles afgelakt met Sikkens Rubbol SB Plus. Dit geeft het geheel een mooie glanslaag en maakt het echt af. Want het buitenwerk van je huis is als een visitekaartje en moet natuurlijk piekfijn in orde zijn. Dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf.

Natuursteen en hekwerkreparatie

Dat het eindresultaat er goed uitzag, komt ook mede door de andere reparaties die gedaan zijn. De natuurstenen elementen zijn weer helemaal netjes gemaakt, het hekwerk ziet er weer uit als nieuw en ook zijn er epoxy reparaties verricht om de kunststofelementen aan de buitenkant weer te laten stralen. Al met al was het een behoorlijke, maar mooie en interessante klus met een prachtig resultaat en een tevreden eigenaar.

Project

  • Voor- en achterzijde geschilderd
  • Houtrot vervangen
  • Hekwerken achterzijde vernieuwd
  • Epoxy reparaties met Repair-care
  • Natuursteenherstel door een gespecialiseerd bedrijf
+31 20 - 78 56 770