Houtrot vervangen

Dit project betrof een prachtig hoekpand in Amsterdam Zuid dat wij compleet hebben aangepakt. De mooie ligging en de prachtige uitstraling van het pand, maakten het tot een aangename klus. Niet alleen het schilderwerk is vervangen, ook hebben we houtrot aangepakt, zinkwerk vervangen, anti-graffiti coating aangebracht en het binnenwerk aangepakt. Dit maakte de klus aangenaam gevarieerd. Dat maakt het voor ons ook leuk, we zijn van alle markten thuis.

Natuurlijk hebben we allereerst houtrot vervangen. Dit is van belang voor de duurzaamheid van het houtwerk, want als de basis goed is, blijft het schilderwerk ook langer goed. Nu kan het weer jarenlang mee. Door middel van de ijzersterke Epoxy reparaties met Repair Care. Lees hier meer over deze toepassing.

Zinkwerk herstellen

De houtrot was mede ontstaan door verouderd zinkwerk. Dit moest dus vervangen worden. Omdat dit een specialistische klus betreft, hebben we hiervoor aannemer Van Berkel in de arm genomen. Het werd een prettige samenwerking.

Anti Graffiti aangebracht

Een andere dienst die we aanbieden, is het coaten van muren met anti-graffiti verf. Weinig mensen weten van het bestaan, maar het is echt een ideale uitvinding. Wij gebruiken anti-graffiti van Coatright. Dit is een verf die zorgt dat eventuele graffiti nauwelijks zal hechten en gemakkelijk afgewassen kan worden. Voorkomen is beter dan genezen natuurlijk.

Schilderwerk

Het binnenschilderwerk hebben we bij dit project ook aangepakt. De muren hebben we behandeld met Sikkens Alphatex SF, het houtwerk met Sikkens Rezisto High Gloss. De steigers zijn verzorgd door onze vaste partner PSB. Zo konden we de buitenmuren veilig aanpakken met zeer ademende Sikkens Alphaloxan Flex. Wilt u meer lezen over ons schilderwerk, bezoek dan onze pagina.

Project Schilderwerk Amsterdam Oud Zuid

  • houtrot vervangen
  • epoxy reparaties met Repair Care
  • muren geverfd
  • zinkwerk vervangen door aannemer Van Berkel
  • binnenschilderwerk
  • houtwerk geschilderd
  • anti-graffiti van Coatright
  • steigers door PSB
+31 20 - 78 56 770