Graco Spuitmachines

Graco spuitmachines

Waarom Graco?

Met Graco spuitmachines zijn we verzekerd van een perfect egaal gespoten kozijn of muur. Dit topmerk dat garant staat voor een hoge afwerk-kwaliteit wordt om verschillende redenen door Wijnands schilderwerken gebruikt. Waarom wordt deze verfspuit apparatuur gebruikt? Waarvoor is Graco apparatuur geschikt?

Graco is wereldmarktleider op het gebied van verf- en kitspuit-apparatuur. Met bijna 90 jaar ervaring biedt dit topmerk een breed scala aan producten aan. Deze spuit-apparatuur is in nauwe samenwerking ontworpen met de Europese schilder. Dit resulteert in een aanbod van robuuste producten die staan voor puur vakmanschap. De apparatuur staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en is daarom erg populair onder professionele schilders. De Graco machines zijn bruikbaar voor grondverf, lak, beits en muurverf. Het spuitwerk van Graco creëert een ander resultaat dan traditioneel schilderwerk. Er ontstaat een gladder en egaler oppervlak. Daarnaast werkt verfspuiten met Graco in bepaalde gevallen sneller en kan er een hoop geld bespaard worden op de schilderklus.

Graco spuitmachines

Graco spuitmachines - wanneer inzetten?

Graco spuitmachines zijn uitermate geschikt voor verschillende typen schilderwerk. Van het schilderen van buitenmuren en gevels tot aan plafonds en houten deuren. Ieder product van Graco richt zich op een specifiek type schilderwerk, van het spuiten van kleine nauwe ruimten tot grotere oppervlakten als muren en plafonds. Ook kan door het gebruik van verschillende spuittips van verschillende groottes de hoeveelheid verf die eruit komt, bepaald worden. Met een breed scala aan producten gericht op verschillende typen schilderwerk staan ze altijd garant voor topkwaliteit.

Graco spuitwerk door Wijnands

De professionals van Wijnands Schilderwerken zijn gespecialiseerd in verschillende soorten spuitwerk en maken alleen gebruik van de beste apparatuur. Namelijk Graco. Dus wilt je je gevel, houten deur, muur of plafond op professionele wijze gespoten hebben? Laat dit dan over aan professionals die alleen werken met de beste apparatuur. Kijk voor meer informatie over schilderwerk op onze pagina.