Professioneel spuitwerk

Professioneel spuitwerk

Ondergronden

Het laten spuiten van oppervlaktes is een snelle en makkelijke oplossing voor binnen en buiten. Bovendien is het ook nog eens goedkoper en het resultaat liegt er niet om: geen kwaststreek te zien! Lees hier over de voordelen van professioneel spuitwerk.

Spuitwerk wordt meestal gekozen voor het latexen van grote oppervlaktes zoals muren en plafonds. Ondergronden zoals stucwerk, spachtelputz, spackspuitwerk en renovlies behang zijn ideaal om te spuiten. Maar ook kan het toegepast worden op deuren van hout of staal. Dit kan allemaal ter plaatse gedaan worden, maar ook kunnen wij op eigen locatie spuiten. Daarnaast is spuitwerk geschikt voor ondergronden zowel binnen als buiten. Bent u toch benieuwd naar traditioneel schilderwerk met de kwast of roller, kijk dan eens op onze pagina over binnenschilderwerk of buitenschilderwerk.

Materialen

Wij maken gebruik van speciale spuitverf van Sikkens, de Easy Spray verfcollectie. Dit omdat Sikkens staat voor een hoge kwaliteit en wij altijd erg tevreden zijn over het eindresultaat van dit product. In principe kan er met allerlei soorten verf gespoten worden, alleen is er soms verdunning nodig. Voor het spuiten gebruiken wij speciale apparatuur van Graco Inc. Graco is het merk spuitmachine voor de professional.

professioneel spuitwerk

De voorbereiding voor professioneel spuitwerk

Er heerst nogal eens de opvatting dat spuitwerk rommel zou geven. Maar dat is niet waar. Zolang alles goed afgeplakt wordt, geeft spuitwerk een netter resultaat dan met de roller of de kwast. Na het afplakken, kan er nog niet meteen gespoten worden. Sommige ondergronden dienen voorafgaand aan het spuitwerk geïsoleerd te worden. Nicotine-aanslag, lijmresten en vochtplekken kunnen een zuigende of verontreinigende werking hebben waar eerst een impregneermiddel op aangebracht moet worden. Voor spuitwerk is het van belang dat de ruimte leeg is, daarom spuiten wij vooral in nieuwbouw en bij net opgeleverde oude woningen.

Uw huis fris in een handomdraai

Wil je jouw huis in een fris nieuw jasje steken, maar heb je weinig tijd of wil je gewoon een gladder resultaat? Denk dan eens aan spuitwerk en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook kunnen wij je advies geven over de mogelijkheden.