Samenwerking Wijnands Schilderwerken en Klantenvertellen.nl

klant review

Wijnands Schilderwerken staat voor transparantie

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten hun verhaal en mening kwijt kunnen over onze werkzaamheden. Daarom zijn wij onlangs een samenwerking aangegaan met klantenvertellen.nl. Deze review specialist is met circa 12.000 klanten in ruim 30 verschillende branches een van de marktleiders op het gebied van online klantbeoordelingen. Met ruim 1.000.000 reviews is het tevens een van de meest gebruikte systemen waarbij klanten hun mening geven over de werkzaamheden die een aangesloten bedrijf heeft uitgevoerd.

Graag willen wij je uitnodigen om de door ons uitgevoerde werkzaamheden te beoordelen. Wij vinden het van groot belang dat deze beoordeling onafhankelijk en geheel volgens wens van de klant gebeurt. Wij zijn overtuigd van onze werkwijze en met de mening van onze klanten kunnen wij iedereen laten zien dat onze werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Daarnaast leren wij graag van aandachtspunten die voor verbetering vatbaar zijn. Wij streven naar perfectie maar we realiseren ons ook dat we niet foutloos zijn. Door open en transparant te zijn willen wij graag aantonen dat wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en dat onze klanten die mening delen.

klantenvertellen

Hoe werkt klantenvertellen.nl

Wijnands Schilderwerken heeft een eigen pagina op de website van klantenvertellen.nl. Hier vind je algemene informatie over ons bedrijf en een overzicht van beoordelingen die klanten hebben geschreven. Deze beoordelingen bestaan altijd uit het geven van een cijfer voor de volgende werkzaamheden:

  • Bereikbaarheid (telefoon, e-mail)
  • Snelheid offerteaanvraag-traject
  • Duidelijkheid offerte
  • Afspraken nakomen
  • Vakmanschap
  • Orde en netheid
  • Zorgvuldige omgang met uw eigendommen
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding

Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld om jouw ervaringen te omschrijven in een eigen beoordeling en of je Wijnands Schilderwerken zou aanbevelen aan anderen. Bekijk hier de volledige vragenlijst die je kan invullen.

Wij zijn natuurlijk altijd geïnteresseerd in jouw mening over onze werkzaamheden. Wij nodigen je dan ook van harte uit om jouw mening kenbaar te maken via klantenvertellen.nl. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden neem dan gewoon contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.