Wilt u uw kantoor laten spuiten?

Kantoor laten spuiten

Spuiten in plaats van schilderen

Het schilderwerk in kantoren is vaak een hele klus. Maar door de muren en plafonds te laten spuiten, is die klus in een handomdraai opgeknapt. En het is dus niet alleen een snelle en efficiënte methode, maar zorgt ook nog eens voor een spiegelglad en betaalbaar resultaat. Als je jouw kantoor wilt laten schilderen zou je daarom jezelf de vraag kunnen stellen: ‘wil ik mijn kantoor laten spuiten?’

Natuurlijk werkklimaat door spuitwerk in kantoren toe te passen

Om optimaal te kunnen werken, is een natuurlijk werkklimaat vereist. Dit kan gefaciliteerd worden door planten neer te zitten en het juiste licht te gebruiken. Maar de basis begint natuurlijk bij de muren en de plafonds. Die moeten rust uitstralen en de juiste kleur hebben. Veel mensen zitten het grootste deel van hun dag in een kantoorpand en aangezien vaak genoeg bewezen is dat omgeving gedrag beïnvloedt, is het van groot belang dat hier aandacht aan besteed wordt. Lees hier verder over binnenschilderwerk.

Kantoor laten spuiten

Mooi en snel werk

Kantoormuren beslaan nu eenmaal grote oppervlakken. ‘Wat een werk om dat allemaal met de hand te laten schilderen’, denk je misschien. Maar daar hebben wij een handige oplossing voor: laat de kantoren spuiten! Wij hebben hiervoor speciale apparatuur van Graco Inc. Dit zijn spuitmachines die de verf perfect op de muur kunnen verdelen. Het resultaat is strak. Er zijn geen kwaststreken te zien, dus er zitten geen afleidende oneffenheden op de wanden en daarbij maken wij gebruik van zeer oplossingsarme binnenverven.

Handige weetjes m.b.t. het spuiten

Spuitwerk hecht op allerlei uiteenlopende ondergronden. Het is geschikt voor binnen en voor buiten, voor stucwerk en beton, voor hout en voor staal. Wij maken altijd gebruik van de kwaliteitsverf van Sikkens, ook bij spuitwerk. Dan gebruiken wij de Easy Spray verfcollectie. Deze verf is iets verdund en op die manier makkelijk spuitbaar. Maar ook andere verf kan verdund worden en zo geschikt gemaakt worden voor spuiten. Qua kleur is elke gewenste Ral-kleur mogelijk. Verder, wat betreft de voorbereiding, is het nodig om alles goed af te plakken, maar dat hoef je niet zelf te doen, dat verzorgen wij natuurlijk.

Ben je geïnteresseerd geraakt in spuitwerk voor je kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.