De beste buitenschilder in Amsterdam

Wijnands Schilderwerken is op het gebied van buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schildersbedrijven in Amsterdam. Met onze teams staan wij klaar om al uw buitenschilderwerk weer 100% in orde te maken. Dit doen wij door het leveren van kwaliteit, uitstekende service en volledige garantie op het schilderwerk.

Wij kiezen voor kwaliteit

Hoewel kwaliteit zich pas na een aantal jaren openbaart, kunnen wij wel uitleggen waarom ons schilderwerk zeer duurzaam is. De kracht ligt in de combinatie van vakmanschap, de juiste materialen en aandacht. Bij Wijnands Schilderwerken werken wij met vakbekwame (gediplomeerde) schilders die eer van hun werk hebben. Wij werken met de beste materialen van Sikkens en nemen de tijd om uw woning weer te laten stralen.

Specialiteiten

Onze specialiteit ligt in het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van (oude) ‘Amsterdamse’ huizen, kantoren en hotels. Daarbij leveren wij diverse extra diensten, zoals timmerwerk (bijvoorbeeld het maken en plaatsen van kantelkiepramen). Wij maken altijd eerst een plan voor de juiste uitvoering, waarbij wij een volledig beeld schetsen van de werkzaamheden. Onze focus ligt op een kwalitatief en hoogwaardig eindresultaat en we doen alles wat nodig is om dat te bereiken.

Service

De kwaliteit van het werk wordt ook sterk beïnvloed door de ervaren service. De voorman op het project ondersteunt klanten op alle mogelijke manieren bij vragen, maar ook vanuit kantoor staan wij altijd voor u klaar. Gedurende het project zijn wij het aanspreekpunt en houden wij zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal.

Garantie op buitenschilderwerk

Onze ervaring met buitenschilderwerk en het vertrouwen op de te leveren kwaliteit is zo groot dat wij uitstekende garantievoorwaarden hebben. Op buitenschilderwerk krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Ook helpen wij u om ervoor te zorgen dat het werk de komende jaren goed blijft door middel van ‘tips en tricks’.

10 8,8 219