buitenschilderwerk Amsterdam

Schilderwerk

Buitenschilderwerk Amsterdam

Je zoekt een vakkundige buitenschilder in Amsterdam? Dan ben je bij Wijnands Schilderwerken aan het goede adres. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Uitstekende service en uitgebreide garantie op het geleverde buitenschilderwerk. Dát kun je van ons verwachten.

De beste buitenschilder in Amsterdam

Wijnands is op het gebied van buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schildersbedrijven in Amsterdam. En daar zijn we trots op! Want wij houden van het schildersvak. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van (oude) Amsterdamse panden – dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oude karakteristieke grachtenpanden, herenhuizen en monumenten.

Aandacht voor schilderwerk

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Kwaliteit, dat blijft.

Jij verwacht het allerbeste, wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze. Nieuwsgierig? Hieronder een greep uit onze meest recente projecten van onze buitenschilders in en rondom Amsterdam.

Duurzame kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Om dit te garanderen zijn wij partner van De Betere Schilder en zijn wij Sikkens Quality Painter. En hoewel kwaliteit pas na een aantal jaar zichtbaar wordt, kunnen wij wel uitleggen waarom ons buitenschilderwerk duurzaam is. De kracht ligt in de combinatie van vakmanschap, aandacht en de juiste materialen. We werken enkel met de allerbeste verfproducten van Sikkens. Bovendien zijn onze schilders kundige (gediplomeerde) vakmensen. Schilders die eer van hun werk hebben. En de tijd nemen om jouw woning weer te laten stralen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Service

De kwaliteit van het buitenschilderwerk is onlosmakelijk verbonden met de ervaren service. Heldere communicatie vinden we dan ook heel belangrijk. Voor, tijdens en na het project. De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen, maar ook vanuit kantoor staan wij altijd voor je klaar. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Wel zo prettig.

Garantie op buitenschilderwerk

Kwaliteit van het buitenschilderwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hoog, dat we er garant voor staan. En uitstekende garantievoorwaarden hebben. Op het buitenschilderwerk van Wijnands Schilderwerken ontvang je maar liefst 5 jaar garantie. Bovendien helpen we jou om ervoor te zorgen dat het buitenschilderwerk de komende jaren mooi blijft. Onder andere door onze simpele, maar onmisbare tips en tricks.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770