Schilderwerk

Onderhoudscontract schilderwerk

Weleens gedacht aan een onderhoudsplan voor je schilderwerk? Of is jouw VvE geïnteresseerd in een onderhoudsabonnement? Dan is het onderhoudsplan van De Schilder Service wat je zoekt. Met een op maat gemaakt plan garanderen wij hoge kwaliteit. Voor nu en voor in de toekomst. En dat gaat verder dan alleen het schilderwerk. Een breed dienstenpallet, uitstekende service, verregaande garanties en kraakheldere communicatie. Die combinatie, dat verstaan wij onder vakwerk.

Onderhoudscontract schilderwerk Amsterdam

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat het betekent om prettig te wonen. Met Amsterdam als inspirerende werktuin, zien we elke dag weer wat het met mensen doet als hun huis weer een fijne plek is. Een plek om thuis te komen. Een constant niveau van onderhoud helpt hierbij. Ons onderhoudscontract schilderwerk is flexibel, volledig ontzorgend en staat bekend onder de naam De Schilder Service, een samenwerking met Wijnands. Hoewel elk onderhoudscontract een op maat gemaakt plan is, gaan we standaard voor de hoogste kwaliteit. Omdat wij weten wat het buitenschilderwerk met je woning doet.

Het onderhoudscontract voor het schilderwerk leveren wij daarom speciaal in samenwerking met Sikkens, het topmerk van Akzo Nobel. Het is gebaseerd op gepland en gestructureerd onderhoud. Een exclusieve samenwerking waarvan wij met trots deel uitmaken. We werken uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Zo garanderen wij de allerbeste kwaliteit, voor een perfect resultaat. Een resultaat waarmee jou huis de blikvanger van de straat wordt. En blijft.

Elk onderhoudscontract is maatwerk

Wij maken altijd een onderhoudscontract schilderwerk op maat. Een loepzuiver plan, dat precies aansluit op jouw woning en jouw wensen. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen. Alleen door ons echt te verdiepen in onze opdrachtgevers en ons vak, lukt het ons de kwaliteit te leveren die voor onze klanten vanzelfsprekend is. Nieuwsgierig naar onze kwaliteit? Bekijk dan hieronder voltooide schilderwerkprojecten in en rondom Amsterdam.

Hoe werkt een onderhoudscontract schilderwerk?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weten wij. Daarom start ons onderhoudsgarantieplan altijd met een volledige onderhoudsbeurt. Van hieruit plannen we het verdere onderhoud van jouw woning. Onderhoud, in de breedste zin van het woord. Het plan omvat naast volledige onderhoudsbeurten ook het tussentijds controleren, schoonmaken, repareren en bijwerken van het schilderwerk. Ook nemen we eventuele houtrot, stucwerk, timmer- of andere herstelwerkzaamheden hierin mee. Met ons onderhoudscontract schilderwerk ontzorgen we jou volledig.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een transparant onderhoudsplan

De gemiddelde cyclus van een onderhoudsplan is 10 tot 12 jaar. Na de eerste beurt ontvang je een schema waarin chronologisch staat welke werkzaamheden wanneer noodzakelijk zijn. Zo heb je altijd het onderhoud voor de komende jaren in één oogopslag inzichtelijk. Tijdens tussentijdse controles geven we (on)gevraagd advies. Als blijkt dat onderhoud eerder of later moet worden uitgevoerd, hoor je dat direct van ons.

Garantiecertificaat

De duurzame kwaliteit van het schilderwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hoog, dat we er graag garant voor staan. Je ontvangt van ons daarom doorlopende garantie op het schilderwerk. Zwart op wit de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de toegepaste Sikkens-producten. Zowel woningeigenaar als VvE. Bovendien is het onderhoudsplan gewoon overdraagbaar op nieuwe bewoners, mocht je je woning willen verkopen. De historie van het schilderwerk is hiermee altijd inzichtelijk, wat ten goede komt van de woningwaarde.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770