poedercoaten Amsterdam

Schilderwerk

Poedercoaten Amsterdam

Toe aan onderhoud van metalen oppervlakten? Of wil je gewoon een nieuwe uitstraling van het metaalwerk? Ook daarvoor moet je bij Wijnands Schilderwerken zijn. Wij poedercoaten elk metaaloppervlak tot een superstrak eindresultaat. Dit vakwerk combineren we met uitstekende service, uitgebreide garanties en kraakheldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus.

Poedercoating

Wat is poedercoaten? Bij dit verfproces wordt de verf in poedervorm elektrostatisch geladen. Poedercoating passen we toe bij metalen oppervlaktes. Het poeder spuiten we met een speciale spuitpistool in één keer op het materiaal. De verfdeeltjes blijven direct aan het metaal plakken. Vervolgens verhitten we de verflaag, zodat het poeder smelt en we het kunnen verdelen over de oppervlakte. Zo hecht de verf zich egaal op het materiaal en hard het uit tot een mooie, duurzame coating.

Poedercoat specialist Amsterdam

Al jarenlang poedercoaten wij het hekwerk rondom zeer uiteenlopende Amsterdamse panden. Je kunt bij ons terecht voor het poedercoaten van gewoon staal, roestvrijstaal, aluminium en thermisch verzinkt staal. Denk hierbij aan hekwerk – groot of klein – van tuinen en balkons. We hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding, als aan de afwerking. Nauwgezet maken we als eerst de oppervlakte brandschoon. Pas als het metaal volledig vet- en vuilvrij is, starten we met het poedercoaten. Met oog voor detail en uiterste zorgvuldigheid brengen we de verflaag aan. Met een prachtig egaal resultaat. Een duurzaam resultaat, bestand tegen corrosie (roestvorming) en krassen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weten wij. En jij over een aantal jaar ook. Als de coating nog steeds superstrak is. Meer weten? Bekijk hieronder onze recent voltooide poedercoatprojecten in en rondom Amsterdam.

Duurzame bescherming

Een groot voordeel van poedercoaten is de duurzaamheid ervan. Door de uiterst harde coating die ontstaat, wordt de oppervlakte extra goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. De verflaag is slijt-, slag- en stootvast en bestendig tegen corrosie. Voor toepassingen buiten is dit dus ideaal. We zorgen namelijk voor een UV- en weerbestendige laag. Extra voordeel: tijdens het proces ontstaat er geen spuitnevel. De verfdeeltjes blijven immers na het elektrisch laden direct plakken. Het restafval is daarom nihil. En daar worden wij dan weer blij van.

Benieuwd naar de mogelijkheden van poedercoaten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Garantie op poedercoating

Met het vakkundig poedercoaten leveren we kwaliteit. Hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn we zeker van. Onze garantievoorwaarden zijn dan ook zeer uitgebreid. We bieden 5 jaar garantie op de poedercoating. Zo ben jij ook zeker van de kwaliteit die we leveren.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770