winterschilder amsterdam

Schilderwerk

Winterschilder Amsterdam

Onze winterschilders pakken graag jouw schilderwerk aan in de koudere maanden. Binnen én buiten. Met een omvangrijk portfolio van zeer uiteenlopende projecten garanderen we dezelfde duurzame kwaliteit. Kwaliteit dat verder gaat dan enkel het schilderwerk. Uitstekende service en verregaande garanties. Dát kun je van ons verwachten. Ook in de winter.

Jouw winterschilder in Amsterdam

Het opfrissen van het schilderwerk is niet seizoensgebonden, vinden wij. Daarom schilderen wij het hele jaar door. Zowel binnen als buiten. Al jaren zijn wij een van de toonaangevende schildersbedrijven in Amsterdam. Het vakkundig schilderen en in ere herstellen van prachtige Amsterdamse panden, dat is onze specialiteit. Ook in de koudere maanden. Van de allernieuwste woningen tot aan de oudste karakteristieke grachtenpanden. De tijd van het jaar maakt ons niet uit – we nemen de tijd voor onze projecten. Want door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou, jouw woning en jouw wensen.

Mede door die aandacht zijn onze winterschilders zeer bedreven geworden met het schildersvak. We werken uitsluitend met de allerbeste en modernste materialen. We hebben alle expertise in huis om de juiste verfmaterialen te selecteren voor in de winterperiode. En op de juiste wijze toe te passen. Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Om daad te voegen bij het woord, we zijn Sikkens Quality Painter en partner van De Betere Schilder.

Wil je de zekerheid van een echte vakman tegen een lager tarief? Haal dan de winterschilder in huis. Laat je overtuigen door projecten van onze winterschilders in en rondom Amsterdam.

Uurtarief winterschilder

Mede door de ontwikkeling van speciale verven die zeer snel drogen en goed tegen lage temperaturen kunnen, kunnen wij het buitenschilderwerk ook in de winter te verzorgen. Bovendien zijn de wachttijden in de winter vaak korter, omdat we het minder druk hebben. Gewenste schilderwerkzaamheden voeren we in de winterperiode meteen of op zeer korte termijn uit. En dit doen we ook nog eens tegen een aantrekkelijk winterschildertarief. Onze winterschilderperiode is van 1 december tot en met 15 maart. Kortingen kunnen oplopen tot wel 10% en gelden op zowel het binnen- als buitenschilderwerk. Dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Garantie op schilderwerk

Kwaliteit van het schilderwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kun je van ons uitstekende garantievoorwaarden verwachten. Maar liefst 5 jaar garantie op al het geleverde schilderwerk en de toegepaste producten. Dit geldt natuurlijk ook in de winter.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770