Onderhoudscontract Amsterdam

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat het betekent om prettig te wonen. Wij zien immers dagelijks wat het met mensen doet als hun huis weer een fijne, prettige plek is waar je heerlijk kunt ‘thuiskomen’. Een constant niveau van onderhoud helpt hierbij. Naast deze emotionele waarde vertegenwoordigd uw huis uiteraard ook een groot financieel bezit. Wees daar dus zuinig op. Het HuisSchilderPlan helpt u hierbij. Het is beter voor uw woning, duurzamer voor uw leefomgeving en het milieu en goedkoper in de portemonnee. Het onderhoudscontract voor uw schilderwerk leveren wij speciaal in samenwerking met Sikkens, het topmerk van Akzo Nobel. Ons onderhoudscontract is flexibel en staat bekent onder de naam HuisSchilderPlan.

Wijnands Schilderwerken neemt met het HuisSchilderPlan al uw schilderwerk uit handen. Dit scheelt u veel tijd en geld. Bovendien is uw huis altijd de blikvanger van de straat. Het HuisSchilderPlan is gebaseerd op gepland en gestructureerd onderhoud volgens de methodiek van Sikkens Quality Painters. Een exclusief keurmerk waarvan wij met trots deel uitmaken.

Onderhoudscontract schilderwerk, hoe werkt het

Het Onderhoudsgarantieplan start met een volledige onderhoudsbeurt. Op deze manier krijgen we een mooi referentiepunt van waaruit we het verdere onderhoud van uw woning plannen. Wij maken een onderhoudsplan op maat voor uw object of voor uw VVE en bespreken deze. Daarna verzorgen wij het schilderwerk en onderhouden van de toekomst. Dit betekent zowel volledige onderhoudsbeurten als het tussentijds controleren, schoonmaken, repareren en bijwerken van het schilderwerk. Naast het schilderwerk nemen wij ook altijd de verantwoordelijkheid om eventueel houtrot, stucwerk, timmer- of andere herstelwerkzaamheden op ons te nemen. Het HuisSchilderPlan is daarom een vorm van totaal onderhoud, zonder zorgen.

Elk onderhoudscontract is maatwerk

Wij maken altijd een onderhoudsplan op maat. Ieder huis en elke wens van de klant is immers anders. Standaard gaan wij hierbinnen echter voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent onder andere dat wij altijd werken met de nieuwste en beste producten van Sikkens. De gemiddelde cyclus van een onderhoudsplan is 10 tot 12 jaar. Hierbij gaan wij er altijd vanuit dat we eerst starten met een volledige onderhoudsbeurt. Op basis van uw wensen en ons advies voeren wij vervolgens tussentijdse controles uit. Doen inspectie en schoonmaakwerkzaamheden en maken reparaties.

Als u een onderhoudscontract wilt voor uw schilderwerk, dan ontvangt u van ons na de eerste beurt een schema waarin chronologisch staat welke werkzaamheden wanneer noodzakelijk zijn. U heeft dus altijd uw onderhoud voor de komende jaren in een overzicht beschikbaar. Als tijdens de tussentijdse controles blijkt dat een onder eerder of later moet, dan wordt dat in overleg met u afgestemd.

De kosten voor het uitgevoerde werk krijgt u dus altijd vooraf inzichtelijk. U betaalt de werkzaamheden dus gewoon tijdens en na de uitvoering. Inzichtelijk en beheersbaar noemen we dat. Als u voor het onderhoudscontract kiest, dan kiest u voor zekerheid en flexibiliteit in één. Als u tussentijds uw woning wilt verkopen dan is uw HuisSchilderPlan gewoon overdraagbaar op de nieuwe bewoners. Hiermee kunt u de historie van het schilderwerk makkelijk inzichtelijk maken. Dit komt de woningwaarde altijd ten goede.

Garantiecertificaat

U ontvangt als woningeigenaar of als VVE altijd een garantiecertificaat van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit garandeert u zwart op wit de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de toegepaste Sikkens-producten.

10 8,8 219