Buitenwerk in de Winter? Het kan!

buitenschilderwerk in de winter

Winterschilder nodig?

Het buitenschilderwerk moet nodig aangepakt worden, maar het wordt langzaamaan winter. Je wilt het bijna opgeven en laten wachten tot de lente. Doe dat echter niet! Wij werken gewoon door in de winter. Je huis verdient altijd op tijd een goede verzorging, door de juiste vakmensen en met kwalitatief goede producten. Wij staan altijd voor je klaar.

In de winter is het al helemaal van belang dat je huis tip top verzorgd is, omdat hij het zwaar te verduren zal krijgen met de bijkomende koude en natte weersomstandigheden. Wij werken dus zeker ook in de winter met de kwalitatief sterke producten van Sikkens. Daarnaast kan er sprake zijn van (onzichtbare) houtrot die aangepakt moet worden. Dit kan door slechte weersomstandigheden verergeren. Wees er dus op tijd bij. Wil je meer weten over buitenschilderwerk, kijk dan op onze pagina.

buitenwerk in de winter

Lage temperaturen

Wij gebruiken verf die goed tegen lage temperaturen bestand is. Bijvoorbeeld de sneldrogende verven van Sikkens Rubbol Express. Deze kan aangebracht worden tot temperaturen rond het vriespunt. Zulke verf bestond vroeger nog niet. Vandaar ook dat de fabel nog steeds rond gaat dat verf niet tegen lage temperaturen kan. Wij hopen dat deze gedachte bij deze ontkracht is. Daarnaast pakken we bij lage temperaturen de steigers extra goed in tegen regen en kou. Dit maakt het niet alleen prettiger werken voor onze schilders, maar zorgt er ook voor dat het schilderwerk piekfijn in orde gemaakt kan worden.

Snel aan de slag

Omdat mensen er in de winter niet snel aan denken dat er geschilderd kan worden, heeft een schilder vaak minder werk in deze periode. Dit maakt dat we sneller bij jou aan de slag kunnen dan anders. Dat scheelt wachttijd en dan heb je dat ook maar weer achter de rug. We verzorgen het zo dat je er geen omkijken meer naar hebt. Zo kan je van een prettige winter in je fijne huis genieten.

Offerte aanvragen

Wil je het schilderwerk graag gedaan hebben in de winter? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.