Demonstratie wandafwerking succesvol, tweede demonstratie 5 maart!

Demonstratie wandafwerking

Live uitvoering

Om jou als klant een nog beter advies te kunnen geven over onze producten en expertise is er op 31 januari van 12.00-17.00 uur een demonstratie wandafwerking geweest in Nijhof te Baarn. Hierbij is er live gedemonstreerd hoe Marrakech walls en Italian Wax worden uitgevoerd door brsh. Naast deze live demo is er ook ruim de tijd geweest voor  meer informatie over de Marrakech Walls, over het aanbrengen hiervan en over de mogelijkheden die brsh biedt met deze techniek en andere producten.

Volgende demonstratie 5 maart bij Nijhof

Door het succes van de demonstratie hebben we besloten om op zaterdag 5 maart vanaf 10.00 uur een tweede demonstratie en advies dag te verzorgen. Ben je na jaren witte muren klaar voor wat anders in huis en zoek je naar iets nieuws? Maar wil je er wel zeker van zijn dat wat je in huis haalt wel het gewenste is? Dan is de demonstratie dag ook absoluut iets voor jou. Door middel van een live demonstratie Marrakech Walls in Nijhof Baarn biedt brsh jou als klant de mogelijkheid om je toekomstige wandafwerking in het echt te zien. Daarnaast krijg je een goede indruk van het prachtige product dat je kan aanschaffen of kan laten aanbrengenDemonstratie wandafwerking

 

Samenwerking Nijhof en Brsh

brsh staat garant voor een hoogwaardige wandafwerking met een warme en authentieke uitstraling. Door de samenwerking met het topmerk Pure & Original ben je verzekerd van een duurzaam, natuurlijk product. Al met al staat een brsh wandafwerking garant voor een basiscomponent voor een hoogwaardige uitstraling in jouw woonruimte. Dit basiscomponent vormt een prachtige aanvulling op het brede assortiment van Nijhof in Baarn.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze dag? Neem dan gerust contact met ons op.