Samenwerking met Nijhof te Baarn is gestart

samenwerking nijhof te baarn

Advies in de winkel

Door de samenwerking met Nijhof wordt brsh toegevoegd aan de top interieur-merken die Nijhof al rijk is. Wij zullen onze producten gericht op wandafwerkingen gaan aanbieden in de winkel. Zodoende kunnen onze klanten in het Gooi nu terecht in Baarn voor het beste advies over de uitvoering van projecten met de producten van Pure & Original.

Woonwarenhuis Nijhof sterdealer van Pure & Original

In 1950 werd Nijhof opgericht te Baarn, waar zij nog steeds te vinden is. Nijhof groeide door en werd al snel de eerste grote en veelzijdige interieurwinkel van Nederland. Tegenwoordig gaan veel mensen langs voor het uitgebreide assortiment en om wooninspiratie op te doen. Hoewel de keuze soms overweldigend is, staat er altijd wel iemand met kennis van zaken voor je klaar om samen te zoeken naar dat éne product dat je nodig hebt. Het blijkt wel dat die jarenlange ervaring telt, want ook wij vinden het heerlijk om samen te werken met een bedrijf dat net zo’n passie heeft voor interieur als wij.

Wij verwachten veel van de samenwerking met Pure & Original sterdealer Nijhof, omdat wij hiermee de brug slaan tussen wandafwerking, interieur en interieuradvies.

Pure & Original in Het Gooi

Voor Het Gooi is woonwarenhuis Nijhof dé aangewezen partner voor de producten van Pure & Original. Deze natuurlijke en duurzame producten worden bij Nijhof verkocht met echte kennis van zaken. Je kunt er altijd naartoe voor advies en verkoop voor ‘de doe-het-zelver’. En nu dus ook voor de uitvoering van je volledige project door brsh. Hiervoor staan bij Nijhof mooie proefborden van brsh. Op deze manier kan je de diverse wandafwerkingen van brsh in het echt beleven.

samenwerking nijhof te baarnPrachtige en indrukwekkende proefwand

Begin 2016 zullen wij in samenwerking met Nijhof een prachtige en indrukwekkende proefmuur van Marrakech Walls opzetten. Hier kan je in het groot zien hoe de betonlook er in werkelijkheid uitziet. Een echte aanrader. Daarnaast denkt Nijhof altijd met ons mee en houden wij Nijhof op de hoogte van onze nieuwste technieken. Hierdoor hebben wij een breed scala aan mogelijkheden en word je als klant niet beperkt tot slechts een paar keuzes aan wandafwerkingen.

Het imago van Nijhof sluit perfect aan bij de productlijn van brsh. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Via onze website houden we je op de hoogte.

Vragen of ook samenwerken?

Neem gerust telefonisch contact met ons op.