Proefwand bij Nijhof te Baarn

Proefwand Nijhof te Baarn

Pure & Original

Ben jij die witte muur na al die jaren zat en ben je op zoek naar iets nieuws? Maar wil je er wel zeker van zijn dat wat je in huis haalt wel het gewenste is, dan is de 12m2 brsh proefwand bij Nijhof te Baarn wat voor jou. Om een betere feeling te krijgen met onze wandafwerkingen, is er een proefwand met de marrakech walls van brsh te zien in woonwinkel Nijhof te Baarn. De proefwand in woonwinkel Nijhof geeft een prachtige indruk van ons product dat je kan aanschaffen of aan laten brengen.

Wij staan garant voor een hoogwaardige wandafwerking zoals betonlook. Dit geeft een warme, robuuste uitstraling aan je woonruimte. Door samenwerking met het topmerk Pure & Original ben je verzekerd van een duurzaam, natuurlijk product. Al met al staat een brsh wandafwerking garant voor een basiscomponent voor een hoogwaardige uitstraling in jouw woonruimte. Dit basiscomponent vormt een prachtige aanvulling op het brede assortiment van Nijhof in Baarn.

Proefwand Nijhof te Baarn

Proefwand Nijhof

Onlangs hebben wij in samenwerking met Nijhof een prachtige  proefmuur van Marrakech Walls / betonlook opgezet. Hier is in het groot te zien hoe de betonlook er in het echt uitziet en krijg je een betere indruk van ons product ten opzichte van een afbeelding online of een kleurenwaaier. Een echte aanrader dus. Daarnaast houden wij Nijhof op de hoogte van onze nieuwste technieken en kun je als klant extra advies over onze producten krijgen.

Het imago van Nijhof sluit naadloos aan bij onze productlijn. Daarom zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe proefwand en het extra advies over onze productlijn een toegevoegde waarde is voor onze klanten. Dus kom langs en bekijk de proefwand Nijhof om een nog betere indruk te krijgen van onze prachtige wandafwerkingen.

Contact

Wil je wat meer informatie over onze wandafwerkingen? Vraag dan om advies bij onze professionals en neem contact met ons op.